Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Breaking Czechia Investments News Pariwisata transportasi News Wire Plancongan Maneka Warta

Czech Airlines pesen 4 jet Airbus A220, nambah 3 A320neo dadi A321XLR

Czech Airlines
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Czech Airlines wis pesen papat Airbus Pesawat A220-300 lan milih sawetara tambahan kanthi nambah pesanan sadurunge telung A320neo dadi A321XLR.

Rong jinis pesawat hemat bahan bakar kasebut bakal nglengkapi armada Czech Airlines sing ana enem A319 lan siji A330-300, lan ngidini terus nambah jaringan kanggo nggayuh luwih akeh pasar. Maskapai kasebut uga bakal entuk bathi saka kesamaan pesawat Airbus Family. A220-300 bakal dilengkapi 149 kursi, dene A321XLR bakal nyedhiyakake kenyamanan ndhuwur ing tata letak rong kelas kanthi 195 kursi.

"A220 lan A321XLR cocog banget karo strategi bisnis jangka panjang kita babagan ekspansi jaringan. Pesawat kasebut mesthine bakal menehi kaunggulan kompetitif menyang Czech Airlines, lan bakal nambah kapasitas penerbangan reguler. Aku yakin langkah iki bakal dihargai para penumpang, amarga pesawat kasebut nawakake kenyamanan kelas paling apik sanajan penerbangan jarak jauh amarga konfigurasi kabin sing anyar, "ujare Petr Kudela, Ketua Dewan Czech Airlines.

"Kombinasi sing menang kanggo Czech Airlines! A220 wis kabukten dadi pelaku kuat ing Eropa kanthi panggunaan saben dinane sing dhuwur dadi bukti fleksibilitas, "ujare Christian Scherer, Chief Officer Komersial Airbus. "A321XLR nduweni jarak paling adoh saka Keluarga A320. Penumpang saiki bisa mabur luwih adoh tanpa kompromi babagan kenyamanan, nalika Czech Airlines entuk manfaat saka konsumsi bahan bakar sing luwih murah nalika ngembangake jaringan. ”

A220 minangka siji-sijine pesawat sing dibangun khusus kanggo pasar kursi 100-150; menehi efisiensi bahan bakar sing ora bisa dikalahake lan kenyamanan penumpang awak jembar ing pesawat siji-lorong. A220 nawakake kinerja pesawat siji-lorong sing luwih gedhe. A220 duwe buku pesenan luwih saka 525 pesawat ing pungkasan September 2019.

A321XLR minangka langkah evolusi sabanjure saka A321LR sing nanggapi kebutuhan pasar kanggo kisaran lan muatan sing luwih akeh, nggawe luwih akeh maskapai. Wiwit taun 2023, bakal ngasilake Jarak Jauh Xtra sing durung pernah ana sadurunge - nganti 4,700nm - kanthi pembakaran bahan bakar luwih murah 30 saben kursi dibandhingake karo pesawat pesaing generasi sadurunge. Nganti saiki, Kulawarga A320neo wis entuk luwih saka 6,650 pesenan saka meh 110 pelanggan.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov