Airlines Airport Warta Breaking Austria Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Jerman Breaking News News Swiss Breaking News Pariwisata transportasi News Wire Plancongan Maneka Warta

Lufthansa ngembangake Tarif Cahaya Ekonomi sing tanpa barang menyang Afrika, Asia, Timur Tengah, Amerika Selatan

Perjalanan antar-kontinental tanpa koper: Lufthansa nggedhekake ongkos Ekonomi Ringan
Lufthansa nggedhekake ongkos Ekonomi Ringan
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Klompok Lufthansa ngumumake manawa "Tarif Cahaya Ekonomi" kasedhiya kanthi luwih cepet kanggo rute antar benua sing dioperasikake dening Austrian Airlines, Lufthansa lan SWISS wiwit 30 Oktober 2019 (ing Jerman, Austria lan Swiss wiwit 6 November).

Tarif kasebut wis kasedhiya ing Amerika Utara wiwit musim panas 2018 lan dadi pilihan paling murah kanggo penumpang sing sadhar rega sing pengin lelungan mung nggawa barang tangan lan ora mbutuhake fleksibilitas tiket.

Yen dibutuhake, para penumpang bisa milih saben barang kanthi biaya. Panganan lan omben-omben ing kapal tetep gratis kanggo penumpang.

Tarif anyar bisa dipesen kanthi eksklusif liwat situs web maskapai uga mitra penjualan Lufthansa Group.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov