Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Breaking Indonesia News wong Keslametan Teknologi Pariwisata transportasi News Wire Plancongan Singapur USA Breaking News Maneka Warta

Apa sing dikandhakake Boeing sawise laporan kacilakan Lion Air Flight 610?

Boeing ngetokake pernyataan babagan laporan investigasi kacilakan Lion Air Flight 610
Presiden & CEO Boeing, Dennis Muilenburg
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Sepira amane Boeing 737 Max. Iki minangka pitakon sing terus diajokake Lion Air ing kacilakan agawe Indonesia lan luwih-luwih sawise laporan paling anyar nemokake manawa Boeing gagal ndeteksi kesalahan piranti lunak sing nyebabake lampu peringatan ora bisa digunakake lan gagal menehi informasi babagan pilot babagan sistem kontrol penerbangan.

Alesan 189 wong tiwas ing Lion Air ana gandhengane karo desain Boeing, pangopènan maskapai kanggo kesalahan jet lan pilot sing nyumbang bencana kasebut.

dina iki Boeing nerbitake pernyataan ing ngisor iki babagan rilis laporan investigasi pungkasan Lion Air Flight 610 dening Komite Keselamatan Transportasi Nasional (KNKT) ing Indonesia:

"Atas jeneng kabeh wong ing Boeing, aku arep ngaturake sungkawa kanthi tulus marang kulawarga lan wong sing dikasihi sing ilang nyawa amarga kacilakan kasebut. Kita sedhih karo Lion Air, lan kita nuwun banget marang kulawarga Lion Air, "ujare Presiden & CEO Boeing, Dennis Muilenburg. "Prastawa tragis kasebut nyebabake kita kabeh lan kita bakal ngelingi kedadeyan kasebut."

"Kita menehi panuwun marang Komite Keselamatan Transportasi Nasional Indonesia amarga upaya sing akeh kanggo nemtokake kasunyatan kacilakan iki, faktor sing nyebabake panyebab lan rekomendasi sing dituju supaya tujuan umum kita ora bisa kedadeyan maneh."

"Kita ngatasi rekomendasi keamanan KNKT, lan njupuk tindakan kanggo nambah keamanan 737 MAX kanggo nyegah kahanan kontrol penerbangan sing kedadeyan ing kacilakan iki supaya ora kedadeyan maneh. Keamanan minangka nilai sing tetep kanggo kabeh wong ing Boeing lan keamanan masarakat sing mabur, para pelanggan, lan kru ing pesawat sing dadi prioritas utama. Kita ngurmati kemitraan sing wis suwe karo Lion Air lan ngarep-arep terus bisa kerja bareng ing mbesuk. "

Ahli Boeing, kerja dadi penasihat teknis Dewan Keselamatan Transportasi Nasional AS, wis ndhukung KNKT sajrone investigasi. Insinyur perusahaan wis kerja sama karo Administrasi Penerbangan Federal AS (FAA) lan regulator global liyane kanggo nganyari piranti lunak lan pangowahan liyane, kanthi njupuk informasi saka investigasi KNKT.

Wiwit kacilakan iki, 737 MAX lan piranti lunak kasebut ngalami level pengawasan, tes lan analisis global sing durung ana sadurunge. Iki kalebu atusan sesi simulator lan penerbangan uji coba, analisis peraturan ribuan dokumen, tinjauan dening regulator lan ahli independen lan syarat sertifikasi sing akeh.

Sajrone pirang-pirang wulan kepungkur, Boeing nggawe pangowahan menyang MAX 737. Paling penting, Boeing wis ngrancang cara sensor Angle of Attack (AoA) kanthi fitur piranti lunak kontrol penerbangan sing dikenal minangka Maneuvering Characteristics Augmentation System (MCAS). Maju, MCAS bakal mbandhingake informasi saka loro sensor AoA sadurunge aktif, nambah lapisan proteksi anyar.

Kajaba iku, MCAS saiki mung bakal urip yen sensor AoA setuju, mung bakal ngaktifake sapisan kanggo nanggepi AOA sing salah, lan bakal mesthi dikenani wates maksimal sing bisa ditimpa kolom kontrol.

Pangowahan piranti lunak kasebut bakal nyegah kahanan kontrol penerbangan sing kedadeyan ing kacilakan iki supaya ora kedadeyan maneh.

Kajaba iku, Boeing nganyari manual kru lan pelatihan pilot, sing dirancang kanggo mesthekake saben pilot duwe kabeh informasi sing dibutuhake kanggo mabur 737 MAX kanthi aman.

Boeing terus kerja bareng karo FAA lan agensi peraturan liyane ing saindenging jagad babagan sertifikasi program nganyari lan program pelatihan kanggo mbalekake 737 MAX kanthi aman.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov