Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Breaking Kuba Warta Pamrentah News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur USA Breaking News Maneka Warta

AS nglarang layanan udara menyang kabeh bandara Kuba

AS nyetop layanan udara menyang kabeh bandara Kuba
AS nundha layanan udhara menyang kabeh bandara Kuba
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Departemen Luar Negeri AS ngumumake manawa Amerika Serikat nundha kabeh penerbangan menyang kabeh bandara Kuba, lan operator AS "duwe 45 dina kanggo mungkasi kabeh layanan udara sing dijadwalake antarane Amerika Serikat lan kabeh bandara ing Kuba, kajaba Bandara Internasional Jose Marti".

"Atas panjaluk Sekretaris Negara, Departemen Perhubungan AS nundha nganti luwih suwe dijadwalake layanan udara antara Amerika Serikat lan bandara internasional Kuba kajaba Bandar Udara Internasional Jose Marti Havana kanggo nyegah rezim Kuba entuk keuntungan saka lelungan udara AS," pratelan ngandika.

"Selaras karo kabijakan luar negeri Presiden menyang Kuba, tumindak iki ngalangi penghasilan saka tekan rezim Kuba sing digunakake kanggo mbiayai penindasan wong Kuba lan dhukungan kanggo Nicolas Maduro ing Venezuela. Nalika nundha penerbangan menyang total sangang bandara, Amerika Serikat ngalangi rezim Kuba supaya ora entuk akses menyang mata uang keras saka para turis AS sing tetep ing resor kontrol negara, ngunjungi obyek wisata negara bagian, lan uga menehi sumbangan kanggo dana rezim Kuba sing cedhak bandara, "ujar pratelan kasebut.

Departemen Luar Negeri AS ujar manawa "Amerika Serikat terus menehi tanggung jawab marang Kuba amarga panindhesane wong Kuba, lan campur tangane ing Venezuela, kalebu dhukungan sing ora bisa dipikirake kanggo rezim Maduro sing ora sah."

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov