24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
News

Cessna 206 mudhun banget ing Tanzania

Cessna_206_N304EB
Cessna_206_N304EB
ditulis dening editor

(eTN) - Gagal mesin sing dilaporake nalika lepas landas saka Sumbawanga nggawa Cessna 206 karo rong penumpang lan pilot mudhun banget ing lapangan udara minggu kepungkur.

Print Friendly, PDF & Email

(eTN) - Gagal mesin sing dilaporake nalika lepas landas saka Sumbawanga nggawa Cessna 206 karo rong penumpang lan pilot mudhun banget ing lapangan udara minggu kepungkur. Matur nuwun, ora ana korban cedera sing dilaporake saka adegan kasebut.

Pesawat kasebut ngalami kerusakan ing kreta ing ngisor amarga saka pengaruh nalika bali menyang lemah.

Pesawat kasebut dilaporake mlebu ing Dar es Salaam lan dioperasikake maskapai penerbangan domestik sing ana ing Arusha, "Link Penerbangan."

Penyelidikan babagan sebab kasebut ditindakake dening Otoritas Penerbangan Sipil Tanzania kanggo nggawe sebab kenapa mesin gagal. Kangge, pilot kasebut keprok amarga bisa nylametake nyawane para penumpang.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.