News

Sejarawan mbela keputusan kanggo nggawe tur ing situs Nazi

Auschwitz 2
Auschwitz 2
ditulis dening editor

Panguwasa Polandia wis nggawe situs bekas kamp kematian Nazi Auschwitz dadi atraksi turis "gaya Disney", Daily Mail ngutip sejarawan David Irving nalika dina Jumuah.

Print Friendly, PDF & Email

Panguwasa Polandia wis nggawe situs bekas kamp kematian Nazi Auschwitz dadi atraksi turis "gaya Disney", Daily Mail ngutip sejarawan David Irving nalika dina Jumuah.

Ing ujar kasebut, Irving nanggapi pratelan manawa ture ing situs-situs Nazi sing misuwur, kalebu markas Adolf Hitler lan kamp pati Treblinka, "ora enak," ujar manawa pamrentah Polandia sing ora enak kanthi mromosikake Auschwitz minangka obyek wisata .

Ing laporan Daily Daily Mail, Irving banjur nuduh pihak berwenang Polandia nguciwakake liyane sing kurang "dipasarake", kamp-kamp pati sing luwih asli, sing "ora duwe Holiday Inn ing dalan," kanggo Auschwitz.

"Aku dadi sejarawan suwene 40 taun, aku ngerti palsu nalika aku ndeleng, nalika ndeleng foto lawas Auschwitz, menara kasebut ora ana ing foto," Daily Mail ngutip Irving.

Miturut laporan Daily Mail, Irving nolak pratelan yen ture ora ngerteni kamp-kamp kematian, fokus ing situs sing ana gandhengane karo Nazi, ujar manawa manawa para kritikus "ndeleng situs webku, dheweke bakal ngerti aku wis ngunjungi akeh kamp pati loro utawa kaping telu. . "

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.