24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
News

Kompetisi Kembang Api Internasional ing Hannover

kembang api_0
kembang api_0
ditulis dening editor

Ing final wingi Kompetisi Kembang Api Internasional kaping 20, tim Tiongkok, 'Vulcan Pyrotechnics', nampilake pertunjukan sing luar biasa kanggo ngamanake posisi nomer loro ing mburi tim Swedia, sadurunge

Print Friendly, PDF & Email

Ing final wingi Kompetisi Kembang Api Internasional kaping 20, tim Tiongkok, 'Vulcan Pyrotechnics', nampilake pertunjukan sing luar biasa kanggo ngamanake posisi nomer loro ing mburi tim Swedia, luwih dhisik saka para saingan saka Jerman, Australia lan Italia.

Hans Christian Nolte, direktur Hannover Marketing und Tourismus GmbH sing nganakake acara kasebut, seneng banget sukses: "Kanthi luwih saka 50,000 penonton kompetisi kembang api ing taun 2010 minangka kompetisi sing paling sukses ing taun-taun kepungkur. Penyelidikan karcis fenomenal ing saindenging negara. Amarga anané media amba, kita bangga bisa milih limang tim utama kanggo kompetisi kembang api ing taun 2011. ”

'Vulcan Pyrotechnics' minangka tim kembang api Cina sing motivasi banget, nampilake seni kembang api ing level paling dhuwur kanthi pagelaran asli lan inovatif. Pendhiri perusahaan kasebut, Ewan Cheung, miwiti karire minangka pyrotechnist ing taun 1962 lan dianggep minangka salah sawijining pionir nalika munculna kembang api modern ing China. Dheweke wis mbantu njamin manawa kembang api Tiongkok saiki dadi bagean integral saka meh kabeh kembang api sing ditampilake ing saindenging jagad. Ing taun 1974, dheweke nggawe 'Vulcan Pyrotechnics' bebarengan karo Joe Wan, dalang nomer loro ing mburi perusahaan kasebut saka Hong Kong. Saiki perusahaan kasebut wis duwe rolas fasilitas produksi dhewe, lan pabrik mitra - saiki cacahe luwih saka 40 - memenuhi permintaan internasional kanggo piroteknik Tiongkok kanthi kualitas paling dhuwur.

Aturan kasebut wis jelas digawe: tampilan kudu dawa 25 menit lan kalebu program wajib sadurunge seniman kembang api bisa menehi kreativitas ing bagean gratis. Dheweke kudu nganggep sifat lingkungan - Taman Baroque - lan jumlah unsur dhasar sing bakal digunakake uga tetep; nanging ora, sawetara watesan sing ditemtokake kanggo kreativitas, pilihan musik utawa panggunaan ekspresi visual. Penghargaan juri nuduhake kesan umum, eksekusi teknis lan akurasi, uga keragaman efek lan interpretasi musik.

Ing taun 2011, pemenang taun iki bakal mbukak Kompetisi kembang api internasional kaping 21: Acara kasebut bakal diwiwiti tanggal 14 Mei 2011.

Tanggal liyane yaiku:

25 Juni 2011 Prancis - Intermede

27 Agustus 2011 Spanyol - Pirotecnia Europla

10 September 2011 Austria - Pyrovision

24 September 2011 Meksiko - Pirotecnia Reyes

Sinau luwih lengkap ing: http://www.hannover.de/fireworks

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.