24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
News

Survei: Brits loathe mbayar ekstra hotel

0a9_128
0a9_128
ditulis dening editor

LONDON - Hotels.com ngumumake riset anyar sing nuduhake para wisatawan Inggris nesu kudu mbayar ekstra hotel.

Print Friendly, PDF & Email

LONDON - Hotels.com ngumumake riset anyar sing nuduhake para wisatawan Inggris nesu kudu mbayar ekstra hotel.

Topping the list of pet peeves among travellers is having to pay to use Wi-Fi in a hotel. Three quarters (78%) of the 1,815 people surveyed resent having to pay for wireless internet, believing it should be free.

Papan parkir mobil dideleng minangka tambahan nomer loro sing paling ora ditrima ing antarané telung saka patang wisatawan Inggris (73%) lan mbayar koran ing wayah esuk (57%).

Banyu botol ana ing telung dhaptar utama barang sing ora disenengi para turis; 70% wong sing disurvei ujar manawa dheweke ora seneng mbayar botol banyu sing isih ana ing kamar.

The economic downturn is clearly making cost conscious Brits think twice before reaching for a cold drink in their room. Three quarters of those surveyed (74%) deliberately steer clear of mini-bars preferring to buy drinks and snacks outside the hotel for their room. In fact, 80% of Brits said they feel ripped off by mini bar costs.

Pelancong ngati-ati banget babagan ekstra ing hotel, nganti luwih saka setengah (56%) bakal takon tagihan nalika check-out.

Biaya tambahan paling penting ing hotel sing paling disenengi yaiku: Wi-Fi, parkir mobil, banyu kemasan, andhuk ing gym lan peralatan mandi.

Alison Couper, Direktur Komunikasi, Hotels.com, komentar: "Riset kita nuduhake para turis Inggris dadi luwih pinter nggawe dhuwit preinan lan ekstra hotel bisa nambah. Pancen wicaksana kanggo mriksa apa sing kalebu ing regane amarga asring ana promosi apik sing bisa dinikmati yen sampeyan blanja. Situs kaya kita saiki nawakake penawaran apik kanggo ewonan hotel ing saindenging jagad, mula ora ana wektu sing luwih apik kanggo ngasilake dhuwit. "

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.