News

Windstar Cruises nyedhiyakake seri Host Signature Koleksi 2011

0a2_178
0a2_178
ditulis dening editor

SEATTLE - Windstar Cruises, sing ngoperasikake kapal layar kapal pesiar mewah telung kapal sing njelajah pelabuhan-pelabuhan sing ndhelik lan teluk sepi sing tujuan sing paling digoleki ing donya, ngumumake Signatur 2011

Print Friendly, PDF & Email

SEATTLE - Windstar Cruises, sing ngoperasikake kapal layar kapal pesiar mewah telung kapal sing njelajah pelabuhan-pelabuhan sing ndhelik lan teluk sepi sing tujuan sing paling digoleki ing donya, ngumumake Seri Host Signature Koleksi 2011 sing nawakake kesempatan unik kanggo pelayaran lan sinau saka para wong sing misuwur ahli ing bidang seni kuliner, anggur, fotografi, gardening lan manajemen kasugihan.

Tamu bisa ngrasakake lan sinau babagan anggur saka pembuat anggur utama Daniel Baron saka Silver Oak Cellars; Chris Figgins saka Leonetti Cellar lan Perkawinan Anggur Kulawarga Figgins; Tor lan Susan Kenward saka Anggur Kulawarga Tor Kenward; Bob Iantosca saka Gloria Ferrer lan Julia Iantosca saka Pabrik Anggur Kulawarga Lasseter; lan David Gianulias lan Todd Rustman saka Pabrik Anggur Levendi. Chef Fabio Viviani saka Firenze Osteria lan favorit penggemar "Top Chef" musim kaping lima bakal seneng para petugas panganan karo seni kuliner. Tamu bakal nemokake seni fotografi karo fotografer selebriti lan plancongan John Russo. Desainer taman Anthea Guthrie bakal nuduhake semangat babagan tips ngolah kebon lan desain. Lan, Todd Rustman bakal ngrembug babagan prinsip manajemen kekayaan.

Anthea Guthrie - Desainer Taman

Desainer kebon Inggris Guthrie, dadi tuan rumah Barbados Wind Surf menyang pelayaran Barbados sing diwiwiti tanggal 9 Januari 2011, lan ngunjungi plabuhan Bequia, The Grenadines; George's, Grenada; Mayreau, The Grenadines; Portsmouth, Dominika; lan Pigeon Island, St. Lucia. Guthrie dianugerahi 13 medali Masyarakat Hortikultur Royal, kalebu papat medali emas, lan loro kanggo taman kreatif sing paling apik lan siji kanggo kebon cilik sing paling apik. Katresnane babagan sejarah dikombinasikake karo semangat nggawe kebon, nyebabake nggawe taman adhedhasar crita Ann Boleyn, taman teater ing Pameran Kembang Chelsea sing misuwur ing jagad kanggo garwane Charles I, lan kebon Shakespearean adhedhasar mainake "Kaya Sampeyan Kaya" ing Istana Pengadilan Hampton. Guthrie uga wis dadi tamu ing seri BBC "A Passion for Plants," lan ing macem-macem acara radio, wis dadi panelis kanggo Waktu Pertanyaan Para Kelompok ing Istana Hampton Court lan minangka juru bicara terkenal ing macem-macem klub kebon. Sajrone ceramah, Guthrie bakal nuduhake pengalaman lan tips berkebun sing akeh. Tarif pelayaran mulai saka $ 1,379 saben wong, kanthi hunian dobel.

Tor lan Susan Kenward - Pendhiri Anggur Kulawarga Tor Kenward

Tor lan Susan Kenward, pangadeg Anggur Kulawarga Tor Kenward, dadi Barbados Wind Surf menyang pelayaran Barbados sing diwiwiti tanggal 16 Januari 2011, lan ngunjungi St. Kitts, FWI; Martin, FWI; St. Barts, FWI; Iles des Saintes, FWI; lan Pigeon Island, St. Lucia. Sauvenignon Cabernet lan Chardonnay Tor Kenward sing luar biasa asale saka 30 taun suwene sinau kebon anggur ing Lembah Napa. Susan Kenward wis nulis enem buku masak kalebu siji pemenang Penghargaan James Beard lan resepe uga ditampilake ing buku masak The Barefoot Contessa. Dheweke uga ngembangake perawatan kulit dhewe, Lembah Olivina Napa. Sajrone lelayaran, Kenward bakal kuliah babagan anggur, nindakake ngicipi anggur lan Susan Kenward bakal menehi demonstrasi masak. Tarif pelayaran diwiwiti saka $ 1,485 saben wong, uga hunian kaping pindho. Kanggo informasi luwih lengkap babagan Tor Kenward Family Wines lan Olivina Napa Valley, bukak www.torwines.com lan www.olivinanapavalley.com.

John Russo - Fotografer Selebriti lan Perjalanan

Fotografer Russo dadi tuan rumah Lisbon Wind Surf menyang pelayaran Barcelona, ​​mangkat tanggal 17 April 2011, sing ngunjungi plabuhan Tangier, Maroko; Malaga, Spanyol; Almeria, Spanyol; Cartagena, Spanyol; lan Ibiza, Spanyol. Russo, fotografer selebriti paling misuwur, wis motret Kevin Costner, Eva Longoria, John Travolta, Sophia Loren lan akeh selebriti terkenal liyane. Karya Russo uga ditampilake ing sampul Vogue, Elle, GQ lan Esquire. Saliyane motret selebriti, dheweke uga wis nlusur ing saindenging jagad motret tujuan. Russo uga mulang kelas babagan potret selebriti ing Brooks Institute of Photography sing bergengsi. Dheweke mung nerbitake bukune "About Face" sing kalebu koleksi potret para aktor lanang paling monjo saiki. Sajrone lelayaran, dheweke bakal nindakake loro kuliah kanthi fokus ing potret selebriti lan fotografi wisata lan menehi wawasan babagan cara njupuk foto paling apik. Tarif pelayaran diwiwiti saka $ 2,299 saben wong, uga hunian kaping pindho. Kanggo informasi luwih lengkap babagan Russo, bukak www.johnrussophoto.com.

Bob Iantosca saka Gloria Ferrer lan Julia Iantosca saka Pabrik Anggur Kulawarga Lasseter

Winemakers Bob Iantosca lan Julia Iantosca dadi tuan rumah Wind Surf ing Barcelona menyang Roma sing budhal tanggal 24 April 2011. Pelabuhan panggilan kalebu Palma de Mallorca, Spanyol; Tropez, Prancis; Monte Carlo, Monako; Portofino, Italia; lan Livorno, Italia. Wiwit gabung karo Gloria Ferrer ing taun 1984, pabrikan anggur Bob Iantosca wis nggawe anggur sing luwih apik tinimbang pemenang anggur liyane sing menang karo liyane. Julia Iantosca, tukang nggawe anggur kanggo Pabrik Anggur Lasseter Keluarga, wis ngembangake warna abang lan campuran sing apik kanggo pabrik anggur premium. Bob Iantosca lan Julia Iantosca semangat nggawe anggur unik lan bakal nuduhake pengalaman nggawe anggur sajrone kuliah lan ngicipi anggur. Regane Cruise saka $ 2,399 saben wong, uga hunian dobel. Kanggo informasi luwih lengkap babagan Gloria Ferrer lan Pabrik Anggur Kulawarga Lasseter, bukak www.gloriaferrer.com lan www.lasseterfamilywinery.com.

David Gianulias lan Todd Rustman - Pendhiri Pabrik Anggur Levendi

David Gianulias lan Todd Rustman, pangadeg Pabrik Pabrik Anggur Levendi, dadi tuan rumah Wind Surf ing Barcelona menyang Roma sing budhal tanggal 8 Mei 2011, ngunjungi plabuhan Palma de Mallorca; Tropez, Prancis; Monte Carlo, Monako; Portofino, Italia; lan Livorno, Italia. Levendi minangka pabrik anggur butik duweke kulawarga sing ana ing Lembah Napa. Kulawarga Gianulias duwe tradhisi Yunani sing kuat kanggo nggawe anggur pribadi wiwit pirang-pirang abad. Wiwit taun 1926, Levendi nggawe vintage premium premium. Saliyane nggawe anggur, Rustman minangka salah sawijining pendiri GR Capital Asset Management. David Gianulias lan Todd Rustman bakal ngrembug babagan proses pembuatan anggur sajrone kuliah lan nganakake rasa anggur. Rustman uga bakal nindakake ceramah kapisah babagan manajemen kekayaan. Regane Cruise saka $ 2,499 saben wong, uga hunian dobel. Kanggo informasi luwih lengkap babagan Levendi Winery lan GR Capital Asset Management, bukak www.levendiwinery.com lan www.gr-cam.com.

Daniel Baron - Pabrik Winem kanggo Silver Oak Cellars

Winemaker Daniel Baron saka Silver Oak Cellars sing kondhang bakal dadi tuan rumah Athens Surf Angin menyang pelayaran Istanbul tanggal 16 Juli 2011. Pelabuhan panggilan kalebu Mykonos, Yunani; Santorini, Yunani; Rhodes, Yunani; Bodrum, Turki; lan Kusadasi, Turki. Baron miwiti karir winemaking ing kebon anggur ing Kabupaten Sonoma sadurunge lelungan menyang Prancis lan ngupayakake Chateau Petrus sing legendaris - pengalaman sing mbentuk pendekatan nggawe anggur. "Ing jagad lawas, anggur minangka bagean integral saka urip saben dinane, lan ngupayakake keunggulan minangka kekuwatan utama saben keputusan sing digawe ing kebon anggur utawa anggur," yaiku sing diupayakake Baron dadi pabrik anggur. Ing taun 1982, dheweke bali menyang Napa Valley lan dadi pabrikan anggur kanggo anggur Silver sing dirayakake. Baron bakal kuliah babagan filsafat ing mburi anggur Silver Oak lan nganakake ngicipi anggur sajrone lelayaran. Tarif pelayaran diwiwiti saka $ 3,499 saben wong, rong wong. Kanggo informasi luwih lengkap babagan Silver Oak Cellars, bukak www.silveroak.com.

Fabio Viviani - Pamilik Restoran Italia Firenze Osteria lan "Koki Paling Dhuwur" Favorit Musim 5

Chef Fabio Viviani dadi tuan rumah Athens Surf Angin menyang pelayaran Roma tanggal 22 Oktober 2011. Pelayaran kasebut ngunjungi Milos, Yunani; Monemvassia, Yunani; Messina, Italia; Amalfi, Italia; lan Ischia, Italia. Fabio minangka pamilik Firenze Osteria lan dadi "Favorit Koki" Favorite Fan Season 5. Viviani miwiti karier kuliner nalika umur 12 taun lan banjur melu ing Instituto Profesiale Italia saben I Servizi Alberghieri ing Florence, fokus ing masakan Tuscan lan regional sing maju uga macem-macem kursus spesialisasi. Dheweke ngentekake pirang-pirang wulan ing restoran regional lan sinau babagan rahasia koki utama lan pungkasane dadi mitra lan ngatur sawetara restoran Florentine kanthi volume akeh. Minangka pemilik lan koki eksekutif Firenze Osteria, Viviani nggawa pasugatan Tuscan lan bakat Florentine menyang California Kidul. Viviani uga juru bicara resmi Anggur Zaitun Bertolli lan anggur Santa Margherita. Sajrone lelayaran, Viviani bakal nganakake kuliah lan demonstrasi masak. Regane Cruise saka $ 2,599 saben wong, uga hunian dobel. Kanggo informasi luwih lengkap babagan Viviani, bukak www.firenzeosteria.com.

Chris Figgins - Pabrik Winem kanggo Leonetti Cellar lan Perkawinan Anggur Kulawarga Figgins

Winemaker Chris Figgins dadi tuan rumah St Martin Surf ing Barbados menyang pelayaran, mangkat tanggal 18 Februari 2012, sing ngunjungi St. Martin, FWI; Virgin Gorda, BVI; lles des Saintes, FWI; Pigeon Island, St. Lucia; Bequia, Grenadine; lan Mayreau, The Grenadines. Wong tuwa Figgins ngedegake Walla Walla, Leonetti Cellar sing diakoni Washington ing taun 1977. Figgin nerusake tradhisi pabrik anggur kanggo ngasilake sawetara warna abang sing paling akeh digoleki ing produksi cilik lan winates. Dheweke bubar ngluncurake FIGGINS, anggur sing kebon anggur, kebon anggur tunggal, lan Lostine Cattle Company, daging sapi sing diwenehi panganan suket, kanggo nambah pengalaman Estates Anggur Kulawarga Figgins. Figgins bakal menehi kuliah babagan pangowahan Leonetti dadi kebon anggur sing tuwuh lan ngerti ing saindenging industri kanggo terus-terusan nyurung amplop kasebut ing kebon anggur lan semangat kanggo pertanian berkelanjutan. Sajrone ceramah, Figgins bakal ngrembug babagan nggawe anggur lan nindakake rasa anggur. Tarif pelayaran diwiwiti saka $ 2,549 saben wong, uga hunian kaping pindho. Kanggo informasi luwih lengkap babagan Leonetti Cellar and Figgins, bukak www.leonetticellar.com lan www.figginsfamily.com.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.