Airlines Airport Warta Breaking Bahrain Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News Teknologi Pariwisata transportasi News Wire Plancongan Maneka Warta

Airbus nampilake teknologi canggih ing Bahrain

Airbus nampilake teknologi canggih ing Bahrain
Airbus nampilake teknologi canggih ing Bahrain
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Airbus nampilake portofolio macem-macem penawaran kritis misi ing pameran lan Konferensi Pertahanan Internasional Bahrain Internasional. Ditahan ing pangayoman saka Paduka Raja Hamad bin Isa Al Khalifa, lan didhukung karo Pasukan Pertahanan Bahrain; acara kasebut bakal ditindakake antawis tanggal 2 lan 28 Oktober ing Manama; nyedhiyakake kesempatan unik kanggo Airbus nampilake teknologi paling anyar ing komunikasi sing aman.

Sajrone acara kasebut, sorotan bakal dilebokake ing Tactilon Agnet 500, solusi kolaborasi modern, bisa diukur, lan fleksibel sing cocog kanggo komunikasi klompok. Aplikasi push-to-talk Mission-Critical adhedhasar standar 3GPP lan nampilake video, swara, data, lan layanan olahpesen sing aman kanggo adaptasi kritis kanggo misi lan keamanan publik; mula bisa nggabungake aplikasi profesional sing wis disertifikasi dening Airbus, nambah opsi kayata pangenalan wajah lan pangenalan plat kanggo macem-macem aplikasi lan alat liyane kanggo pangguna pungkasan ing lapangan.

Airbus uga nampilake Tactilon Dabat, lan pangembangan paling anyar, fitur Dabat Hybrid Roaming sing nawakake teknologi radio Tetra lan LTE ing piranti sing unik lan ngidini pangguna pungkasan nindakake tugas saben dinane tanpa diwatesi mung kanggo jangkoan radio Tetra. kasedhiya Dabat Hybrid Roaming nggampangake pangowahan jaringan sing lancar ing antarane kaloro teknologi sing ndhukung operasi keamanan publik lan nggedhekake mupangat komunikasi hibrida sing aman. Teknologi kasebut dirancang supaya bisa digunakake kanthi transparan lan cairan, sing dituju kanggo misi lan operasi kritis bisnis sing luwih efisien lan lancar.

"Selaras karo Bahrain Vision 2030 lan komitmen kanggo nggayuh tujuane, Airbus wis nggawe strategi rinci kanggo ngladeni para pemain misi lan bisnis sing kritis ing pasar Kerajaan. Partisipasi kita ing BIDEC mbantu nyengkuyung pertumbuhan lan kemajuan ing negara kasebut kanthi ngenalake produk lan solusi kanggo para pelanggan lan ahli ing Kerajaan sing ana gandhengane karo bidang komunikasi kritis misi "jlentrehe Andrew Forbes, Kepala wilayah Timur Tengah lan Afrika Lor kanggo Aman Komunikasi Lahan ing Airbus. "Acara kasebut nyedhiyakake kesempatan kanggo nyedhiyakake spektrum lengkap babagan solusi canggih, nduduhake aplikasi kunci liwat demo rinci lan interaktif ing ruang. BIDEC nawakake platform sing sampurna kanggo digandhengake karo para pelanggan Bahrain; ngidini kita waca luwih akeh babagan cara nggunakake keahlian ekstensif kanggo nggawe solusi kritis lan aman lan aman, saliyane menehi portofolio piranti dinamis sing bakal mbantu transformasi digital ing Bahrain ". Forbes nambahake.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov