Asosiasi Warta Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Mesir Breaking News Industri Hospitality Warta Industri Rapat rapat News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Warta Breaking UK Maneka Warta

Pariwisata Mesir kanggo sponsor registrasi pengunjung ing WTM London 2019

Pariwisata Mesir kanggo sponsor registrasi pengunjung ing WTM London 2019
Egypt sponsor at WTM
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Otoritas Pariwisata Mesir wis dikonfirmasi dadi sponsor registrasi pengunjung ing taun iki WTM London - acara global utama kanggo industri lelungan.

Kemitraan kasebut diwiwiti sawetara dina sawise pamrentah Inggris ngangkat watesan penerbangan menyang kutha resor negara Afrika Lor, Sharm el-Sheikh. Penghapusan pedoman saka Inggris tegese bakal ana dorongan pariwisata menyang Mesir saka Inggris.

Menteri Pariwisata Mesir Rania Al-Mashat muji deklarasi pungkasan larangan kasebut kanthi ujar, "Kita nampani bali turis Inggris menyang Sharm el-Sheikh. Pengumuman iki minangka nganyari maneh kerjasama sing ana ing antarane kaloro negara.

"Langkah iki minangka bukti saka upaya terus-terusan sing ditindakake pamrentah Mesir kanggo njamin keamanan lan keamanan saben pengunjung ing kabeh tujuan Mesir, lan ing Sinai Selatan khusus."

Mesir wis akeh nandur modal ing langkah keamanan lan keamanan kalebu CCTV, keamanan bandara, GPS ing bus tur lan terus-terusan mriksa lan nambah langkah-langkah keamanan kasebut.

Minangka bagean saka inisiatif pariwisata Mesir ing taun 2020, bandara Sphinx bakal nyithak penerbangan menyang Kairo Barat kanggo nggampangake perjalanan para penumpang menyang sing anyar Museum Mesir Grand lan Piramida kuno. Grand Mesir Museum bakal mbukak kanthi resmi ing pungkasan taun 2020. Ora mung dadi museum paling gedhe ing saindenging jagad, nanging mung bakal dadi host Mesir kuno lan bakal dadi papan istirahat pungkasan Tutankhamun, Treasures pameran Firaun Emas.

Pameran Tutankhamun saiki dianakake ing London Galeri Saatchi lan bakal dibukak dina Setu iki (2 November) lan bakal ing omah nganti Minggu 3 Mei 2020. Pameran kasebut ngrayakake 100th mengeti ditemokake makam Tutankhamun lan dibukak ing dina kaping pindho Minggu Plancongan London.

Kemitraan kasebut diumumake seminggu nganti WTM London mbukak meh 55,000 pengunjung, pembeli kaliber paling dhuwur lan meh 3,000 media.

WTM London, Direktur Senior, Simon Press ujar: "Kita seneng banget yen Mesir teka dadi mitra registrasi pengunjung kanggo WTM London. Wis sawetara taun suwene turisme mlebu saka Inggris menyang negara sing apik lan sugih budaya kasebut. Ing WTM London, kita ngarep-arep bisa kerja bareng karo Mesir lan nggampangake nggawe bisnis lan ide kanggo mesthekake yen bisa nggayuh wong sing wis ilang saka turisme. ”

Daftarkan menyang WTM London saiki supaya ora mbayar nalika tekan london.wtm.com

eTN minangka mitra media kanggo WTM London.

Kanggo warta luwih lengkap babagan WTM, monggo klik kene.

Pariwisata Mesir kanggo sponsor registrasi pengunjung ing WTM London 2019

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov