Breaking News Internasional Breaking News Korea Lor Breaking News Korea Selatan Warta Breaking Travel Warta Pamrentah Industri Hospitality Hotel & Resor News wong Keslametan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Seoul: Korea Utara ora bakal ngrembug babagan pembongkaran hotel Korea Selatan sing 'lusuh'

Pilih basa sampeyan
Seoul: Korea Utara ora bakal ngrembug babagan pembongkaran hotel Korea Selatan sing 'lusuh'
Diktator Korea Utara Kim mrentah hotel Korea Selatan sing 'lusuh' dirusak
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Korea Selatan dina Senin ngusulake rapat tingkat kerja karo Korea Utara, sawetara dina sawise Lor secara formal nuntut supaya Korea Selatan teka ing Lor Resor Gunung Diamond ing tanggal sing disepakati kanggo ngresiki fasilitase.

Nanging Pyongyang nolak panjaluk Seoul kanggo rundingan resmi kanggo ngrembug babagan perusakan hotel-hotel buatan Korea Selatan lan fasilitas liyane ing resor Diamond Mountain sing diktator Korea Utara Kim Jong-un ngumumake 'lusuh' lan pengin dirusak.

Kim dilaporake mrentah supaya karusakan properti kasebut, amarga Seoul ora bakal nolak sanksi sing dipimpin AS lan nerusake tur Korea Selatan ing situs kasebut.

Menteri Penyatuan ing Seoul ujar manawa Korea Utara ngirim surat menyang Korea Selatan dina iki sing ujar yen rapat-rapat ora perlu.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov