Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Catalan Catalan Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Chinese (Traditional) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Danish Danish Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Irish Irish Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Telugu Telugu Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Welsh Welsh Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Yoruba Yoruba Zulu Zulu

SAii: S Hotels & Resorts nyedhiyakake merek resort anyar

SAii: S Hotels & Resorts nyedhiyakake merek resort anyar
SAii Lagoon Maldives
ditulis dening Kepala Editor Tugas

S Hotel & Resor Publik Perusahaan Winates, cabang perhotelan Singha Estate PCL, wis miwiti era anyar kanthi diluncurake SAii, merek resor kelas atas sing karismatik kanggo para turis sing golek pengalaman lan semangat.

SAii, sing asale saka tembung Thailand kanggo "pasir" utawa "jalur", minangka konsep resort gaya urip anyar sing bakal narik kawigaten para tamu sing duwe milenium ing tujuan sing apik. Lair lan diwasa ing Thailand, nanging kanthi sesanti global, merek unik iki menehi perawatan sing tetep kanggo para wisatawan sing semangat. Merek kasebut nyedhiyakake kemewahan ing donya, kanthi sentuhan artisanal lan layanan tulus adhedhasar budaya nuduhake lan ngrawat.

SAii Lagoon Maldives, resor SAii pertama lan unggulan merek anyar, mbukak wulan pungkasan ing CROSSROADS Maldives, proyek resor terintegrasi ing Samudra Hindia sing dikembangake dening Singha Estate lan S Hotels & Resorts.

Bekerjasama karo Koleksi Curio dening Hilton, SAii Lagoon Maldives nggambarake kepiye S Hotels & Resorts kerja sama karo merek terkenal ing industri iki kanggo menehi tamu kelas apik ing tamu.

"Ing pola pikir milenial, luxe wis ora ditemtokake maneh dening label desainer lan barang mewah; iku asale saka rasa kebebasan lan sesambungan karo lingkungane - lan wong liya. Nalika SAii minangka merek kelas ndhuwur, dheweke menehi pengalaman nyenengake kanggo jiwa, kanthi petualangan pribadi lan spiritual. Konsep iki saiki bakal nduwe peran penting ing ekspansi S Hotels & Resorts, sing tujuane dobel portofolio nganti taun 2025. Saiki, perusahaan kita kalebu 39 hotel lan resort ing limang negara, gunggunge luwih saka 4,600 kamar, nanging katon maju menyang tujuan plancongan sing luwih dikarepake ing mbesuk, "ujare Dirk De Cuyper, Chief Executive Officer, S Hotels & Resorts.

Ing taun-taun mbesuk, resor merek SAii anyar bakal mbukak ing lokasi utama, fokus ing pulau-pulau sing apik lan pantai sing apik ing Asia Tenggara, Samudra Hindia lan Pasifik Selatan. Wutah iki bakal didhukung dening campuran penggabungan & akuisisi, tuku resor lan perjanjian manajemen hotel.