Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Catalan Catalan Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Chinese (Traditional) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Danish Danish Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Irish Irish Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Telugu Telugu Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Welsh Welsh Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Yoruba Yoruba Zulu Zulu

Kesimpulan babagan Boeing 737 Max: Boeing bullying FAA kanggo ngontrol sertifikasi keamanan FAA

Kesimpulan babagan Boeing 737 Max: Boeing bullying FAA kanggo ngontrol sertifikasi keamanan FAA
Boeing 737 MAX
ditulis dening editor

Kahanan Boeing 737 MAX dudu penyimpangan. Minangka asil logis saka strategi perusahaan kanggo ngontrol peraturan sertifikasi keamanan saka FAA. Boeing milih strategi iki kanggo nambah bathi lan njaga posisi kompetitif dadi pabrikan maskapai paling dhuwur. Boeing mbujuk Kongres supaya luwih akeh menehi kontrol marang Boeing babagan sertifikasi keamanan, kanthi cathetan keamanan sing dibangun sajrone pirang-pirang dekade peraturan pamrentah sing kuat. Ora ngerteni peran utama regulasi pamrentah iki, Boeing dianggep ora sengaja lan negesake manawa menehi kendali marang peraturan keamanan dhewe bakal nyuda penundaan lan biaya nalika ora ngrusak keamanan.

MAX ora nate disertifikasi manawa aman kanggo mabur. Pangowahan sèket taun suwene 737 desain asli nyebabake Boeing ing kahanan nalika sensor tunggal ngontrol sistem kritis tanpa pilot utawa FAA ngerti anane sistem utawa kapabilitas sing kebak. Strategi perusahaan Boeing kanggo ngindhari peraturan pamrentah wis mundur kanthi cara sing nggegirisi lan tragis. Bathi 737 MAX ganti rugi. Ewonan proyek wis ilang. Reputasi keamanan Boeing wis rusak, nggawe FAA mudhun. Telung atus patang puluh enem nyawa lugu wis ilang ing 2 kacilakan sajrone 6 wulan amarga srakah Boeing lan FAA lan ora kompeten. Kabeh industri penerbangan komersial AS wis dilebokake ing bebaya. Kertas putih ditulis dening FlyersRights.org babagan kepiye 737 MAX disertifikasi kanthi ora wicaksana lan apa sing kudu ditindakake.

Iki minangka kesimpulan sing digawe FlyersRights.org ing ngisor iki dikelola dening Paul Hudson, Presiden. Waca artikel lengkap ing aviation.com.