Asosiasi Warta Warta Breaking Brasil Breaking Jamaica News Warta Breaking Travel News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Menteri Pariwisata Jamaika, Bartlett, Nggolek Tekan Tekan saka Brasil

Pilih basa sampeyan
Menteri Pariwisata Jamaika, Bartlett, Nggolek Tekan Tekan saka Brasil
Menteri Pariwisata Jamaika (sisih tengen) lan Duta Besar Brasil ing Jamaika
ditulis dening editor

Pariwisata Jamaika Menteri, Hon. Edmund Bartlett (katon ing foto) ngucapake Salam marang Duta Besar Brasil menyang Jamaika, Mulia Carlos Alberto Michaelsen den Hartog, nalika kunjungan budhal ing kantor Menteri Kingston Anyar tanggal 29 Oktober 2019.

Sajrone rapat kasebut, pasangan kasebut ngrembug babagan penguatan pariwisata, kanggo nambah jumlah warga Brasil sing ngunjungi pulau saben taun.

Duta Besar den Hartog ngucapake rasa seneng babagan maskapai LATAM sing diresmekake telung penerbangan mingguan saka Chili lan negara-negara Amerika Selatan ing pungkasan taun iki.

Kajaba iku, dheweke menehi komentar babagan Copa Airlines sing makili pengaturan keamanan pesawat udara sing kuwat saka Amerika Selatan.

Kanggo warta luwih lengkap babagan Jamaika, monggo klik kene.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.