Argentina Breaking News Asosiasi Warta Breaking News Internasional Breaking Jamaica News Warta Breaking Travel Warta Pamrentah Industri Hospitality News wong Pengumuman Pers Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Menteri Pariwisata Jamaika kanggo menjalin kemitraan karo Argentina

Pilih basa sampeyan
Menteri Pariwisata Jamaika kanggo menjalin kemitraan karo Argentina
Menteri Pariwisata, Hon. Edmund Bartlett (sisih tengen) salaman karo Duta Besar Argentina ing Jamaika, Mulia Luis Del Solar sawise rapat sing sukses ing endi negara loro kasebut mbahas babagan kemitraan ing bidang kayata, pendhidhikan, pemasaran tujuan, lan bangunan ketahanan.
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Menteri Pariwisata Jamaika, Hon. Edmund Bartlett, jarene Mentri diajak ngobrol karo Republik Argentina kanggo nggawe kemitraan ing bidang kayata pendhidhikan, pemasaran tujuan, lan bangunan ketahanan.

Menteri kasebut ngumumake pengumuman kasebut nalika menehi kunjungan menyang kantor New Kingston dening Duta Besar Argentina menyang Jamaika, Yang Mulia Luis Del Solar tanggal 29 Oktober 2019.

"Bidang kolaborasi pertama sing pengin ditindakake yaiku pengembangan modal manungsa kanggo para turis. Mula, Pusat Inovasi Pariwisata Jamaika bakal ngupayakake kolaborasi karo universitas ing Buenos Aires babagan kurikulum Spanyol obrolan kanggo para buruh pariwisata. Iki bakal njamin manawa rata-rata buruh bisa sinau basa, "ujare Menteri.

Dheweke ujar manawa iki bertentangan karo pangarep-arep paningkatan pengunjung ing pulau kasebut saka pasar Amerika Selatan amarga ana tambahan pesawat udara saka wilayah kasebut wiwit wulan Desember.

LATAM Airlines bakal ngresmekake telung penerbangan mingguan saka Peru lan negara-negara Amerika Selatan liyane menyang Montego Bay. Iki minangka tambahan 11 penerbangan saiki sing ditawakake Copa Airlines metu saka Panama, kanggo nggawa total penerbangan mingguan antara Amerika Selatan lan Jamaika dadi 14.

"LATAM Airlines, mabur metu saka Peru, bakal nggawe koneksi saka sawetara gerbang ing negara-negara Amerika Selatan, kalebu Argentina sing dadi mitra paling gedhe ing Amerika Selatan kanggo Jamaika, sing nyedhiyakake saben 5,000 pengunjung saben taun," jarene.

Duta Besar Del Solar ujar manawa kepengin sinau luwih akeh babagan strategi sing digunakake dening Dewan Pariwisata Jamaika kanggo masarakke tujuan kasebut.

"Kita kepengin banget nuduhake pengalaman karo pemasaran negara kasebut dadi tujuan wisata. Aku mikir manawa pemasaran Jamaika pancen menarik lan aku mikir ana akeh kemungkinan kanggo ijolan pengalaman, "ujare Del Solar.

"Jujur, sampeyan wis bisa nglindhungi citra negara kanthi akeh prekara positif. Kita kudu sinau babagan cara nindakake kanthi luwih apik. Kita duwe industri sing kuat nanging bisa nindakake luwih akeh, "ujare.

Sajrone diskusi kasebut, Menteri lan Duta Besar Del Solar uga njelajah perusahaan ing bidang ketahanan lan kemungkinan nyiyapake satelit Pusat Pariwisata Ketahanan dan Krisis Global (GTRMC) ing Buenos Aires.

Pusat satelit bakal fokus ing masalah regional lan bakal nuduhake informasi ing nanoTime karo GTRCMC. Iki uga bakal digunakake minangka think tank kanggo nggawe solusi sing bisa ditindakake.

GTRCMC, sing kaping pisanan diumumake ing 2017, mbantu siyap tujuan, manajemen lan pulih saka gangguan lan / utawa krisis sing mengaruhi pariwisata lan ngancam ekonomi lan mata pencaharian global. Ana rencana uga kanggo nggawe pusat satelit ing Kenya Maroko, Afrika Selatan, Nigeria, lan Seychelles.

Kanggo warta luwih lengkap babagan Jamaika, monggo klik kene.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov