Breaking News Internasional Breaking News Swiss Warta Breaking Travel Industri Hospitality Hotel & Resor Warta Mewah News Resorts Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Waldhotel dadi hotel Swiss pertama ing Asosiasi Pariwisata Wellness

Pilih basa sampeyan
Waldhotel dadi hotel Swiss pertama ing Asosiasi Pariwisata Wellness
Waldhotel dadi hotel Swiss pertama ing Asosiasi Pariwisata Wellness
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Waldhotel Kesehatan & Keunggulan Medis dadi salah siji saka 90-plus Asosiasi Pariwisata Wellness (WTA) anggota lan mitra saka 18 negara. Digabungake minangka nirlaba ing Negara Bagian AS ing wulan Januari 2018, asosiasi kasebut nyambut gawe karo DMO, hotel, resort, mundur, operator tur, penasihat perjalanan, praktisi kesehatan, media, lan mitra sing duwe minat kanggo ndhukung global industri pariwisata kesehatan. Kanthi target tujuan kerja sama kanggo mbentuk lan ndhukung masa depan pariwisata kesehatan, WTA ngupayakake nggawe serangkaian definisi lan standar industri, ndhidhik lan nambah kesadaran pariwisata kesehatan, uga nyedhiyakake platform jaringan kanggo anggota industri

«Industri pariwisata kesehatan terus berkembang global kanthi pitulung hotel kaya Waldhotel Health & Medical Excellence,» ujare Anne Dimon, Presiden lan CEO WTA. «Kita ngarep-arep kemitraan sing kuwat nalika kita kabeh kerja bareng mbantu mbentuk lan ndhukung masa depan pariwisata kesehatan. »

Minangka anggota pertama WTA saka Swiss, Waldhotel, sing dirancang dening arsitek terkenal Matteo Thun, minangka pusat kesehatan lan medis sing revolusioner sing fokus kanggo promosi kesehatan lan kesehatan sakabehe liwat macem-macem penawaran inovatif sing nggabungake retret kesehatan sing diawasi kanthi medis lan perawatan spa kanthi alam sing apik sakcedhake.

«Wiwit didegake, Waldhotel wis otentik lan eksklusif kanggo kesehatan lan kesejahteraan para tamu, dadi papan perlindungan kanggo wong-wong sing butuh rehabilitasi, perawatan medis utawa istirahat saka tekanan urip saben dinane,» komentar Robert P. Herr, Manajer Umum Resor Bürgenstock Danau Lucerne. «Minangka pakurmatan kanggo gabung karo WTA lan kita ngarep-arep terus nambah kesadharan babagan sektor industri sing penting iki. »

Waldhotel uga dijenengi salah sawijining Retensi Kesehatan Paling Apik ing taun 2020 ing sumber daya online Travel to Wellness, sing didegake ing taun 2004 dening Presiden WTA, Anne Dimon.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov