Airlines Airport Warta Breaking Brasil Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Industri Hospitality News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Brasil nggedhekake jaringan udara, kanthi tujuan narik luwih akeh pengunjung manca ing taun 2020

Brasil nggedhekake jaringan udara, kanthi tujuan narik luwih akeh pengunjung manca ing taun 2020
Brasil nggedhekake jaringan udara, kanthi tujuan narik luwih akeh pengunjung manca ing taun 2020
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Brazil saiki dadi alternatif kanggo ngasilake bisnis pariwisata anyar ing taun 2020, kanggo narik pengunjung asing. Kahanan nilai tukar, pamulihan ekonomi lan penawaran produk lan layanan anyar minangka faktor sing nguatake sektor pariwisata. Miturut Forum Ekonomi Donya, negara kasebut minangka nomer siji ing papan wisata alam lan nomer wolu ing budaya, kanthi potensi sing bisa dieksplorasi. Sawetara tujuan duwe tawaran kanggo turis.

Amarga skenario iki, survey nuduhake angka positif kanggo pangembangan pariwisata Brasil. Miturut data saka Menteri Pariwisata, udakara 6.6 yuta wong asing sing ngunjungi Brasil ing taun 2018, kabeh mau saka Amerika Selatan (61.2%), Eropa (22.1%) lan Amerika Utara (10.4%). Belanja asing nggambarake US $ 6 milyar ing ekonomi Brasil. Apamaneh, kesetiaan para wisatawan sing nduwe semangat kepengin bali tekan 95.4% lan tujuane para pengunjung bisnis ngluwihi 90%.

Nindakake skenario tumindak sing luwih gedhe sing nyengkuyung pangembangan nasional, segmen maskapai dadi protagonis pangowahan, nambah konektivitas antarane negara lan nambah pasokan kursi. Sektor kasebut wis nduwe 65.4% akses turis sing dudu penduduk, disusul tanah (31.5%). Ana 255k kursi ing penerbangan internasional langsung menyang Brasil saben minggu. Antarane berita kasebut, Gol Linhas Aéreas ngumumake, ing wiwitan Oktober, ekspansi rute antarane Natal lan Buenos Aires kanthi tambahan frekuensi minggon kaping pindho, saliyane penerbangan saben dina antarane Sao Paulo lan Peru, sing bakal diwiwiti wulan Desember.

Brasil uga narik investasi murah. Ing wulan Maret, wong Norwegia miwiti penerbangan saka London menyang Rio de Janeiro. Wis ing wulan Oktober, FlyBondi diwiwiti karo penerbangan sing nyambungake Argentina menyang Rio de Janeiro lan, ing wulan Desember, perusahaan kasebut uga bakal nglayani Florianópolis.

Nomer maskapai asing paling anyar bubar ngluncurake penerbangan anyar ing Brasil:

• American Airlines: São Paulo-Miami (pesawat kaping telu saben dina)
• Lufthansa: São Paulo-Munich (Desember);
• Air Europa: Fortaleza-Madrid (Desember);
• Atlantik Perawan: São Paulo-London (Maret 2020);
• Amaszonas: Rio de Janeiro - Santa Cruz de la Sierra lan Foz do Iguaçu - Santa Cruz de la Sierra (Desember);
• Paranair: Rio de Janeiro-Asunción (Desember);
• Sky Airline: Florianópolis-Santiago (November) lan Salvador-Santiago (nganti pungkasan taun);
• JetSmart: Salvador-Santiago (Desember), Foz do Iguaçu-Santiago (Januari 2020) lan São Paulo-Santiago (Maret 2020);
• AZUL: Belo Horizonte-Fort Lauderdale (Desember);
• LATAM: Brasília-Santiago (Oktober), Brasília-Lima (November), Kepulauan Falkland-São Paulo (November) lan Brasília-Asunción (Desember).

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov