Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Breaking Hong Kong Industri Hospitality Hotel & Resor Warta Breaking Indonesia Investments News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Ovolo Group ngembang menyang Bali kanthi tuku hotel ing Pantai Kuta

Ovolo Group ngembang menyang Bali kanthi tuku hotel ing Pantai Kuta
Citadines Kuta Beach Bali
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Grup Ovolo dina iki ngumumake tuku Citadines Kuta Beach Bali, properti pertama klompok kasebut ing njaba Hong Kong lan Australia, sing nggambarake visi dadi perusahaan perhotelan global kanthi fokus ing Asia Tenggara, Australia, Selandia Baru, Amerika Serikat lan Inggris.

Ing wiwitan taun 2020, Ovolo bakal ngumumake rencana mbesuk supaya properti Bali kasebut selaras karo etos lan estetika Ovolo Group.

Ngomentari akuisisi Bali, Girish Jhunjhnuwala, pangadeg & CEO Ovolo Group ujar: "Akuisisi iki nduduhake visi kita dadi perusahaan perhotelan sing sejatine global, menehi tamu pengalaman sing gampang banget ing hotel, bar lan restoran. Kita ngarep-arep bisa nggawe hotel iki lan konsep panganan lan minuman kanthi gaya Ovolo sejatine, lan bisa nggawa tamu anyar ing Bali. "

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov