24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Cruising Warta Breaking Hong Kong Kabar Breaking Malaysia News Keslametan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Kapal Cruises Dream nylametake telung wong saka prau sing klelep

Kapal Cruises Dream nylametake telung wong saka prau sing klelep
Kapal pesiar Dream Cruises nylametake telung wong saka prau sing klelep
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Kapal pesiar Dream Cruises, Genting Dream, cepet nanggepi prau sing klelep ing kasusahan lan nindakake operasi nylametake nylametake pesisir Tanjung Pelepas ing Johor, Malaysia, sawise dilaporake dening Sistem Informasi Lalu Lintas Kapal (VTIS) Johor. ing wayah esuk tanggal 1 November 2019 (Jum'at). T

dheweke tumindak cepet saka kru kapal sing wis terlatih sing dipimpin dening Kapten Jukka Silvennoinen saka Genting Dream nyebabake kabeh wong telu bisa diluwari saka bebaya lan kanthi aman digawa ing kapal Genting Dream, ing endi dheweke entuk perawatan medis lan pitulung.

"Dream Cruises muji Kapten Jukka Silvennoinen lan punggawa ing kapal Genting Dream amarga tanggepan cepet nylametake lan ngewangi wong telu kasebut saka prau sing klelep lan nggawa dheweke aman ing prau," ujare Pak Michael Goh, Presiden Dream Cruises.

Telung wong sing ditulungi kasebut banjur dipindhah menyang kapal Pengawal Pantai Malaysia sing diangkut kanthi selamat bali menyang pantai.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov