24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Kuliner Mesir Breaking News News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Warta Breaking UK Maneka Warta

Pameran King Tut ing London: tiket 285K didol sadurunge dibukak resmi

Pameran King Tut ing London: tiket 285K didol sadurunge dibukak resmi
London minangka titik kaping telu kanggo dadi tuan rumah pameran "Tutankhamun: Treasures of the Golden Firaun" sawise Paris
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Menteri Antiquities Mesir ngumumake yen 285,000 tiket pameran Raja Tutankhamun ing London didol sadurunge acara resmi dibukak.

London minangka titik kaping telu kanggo dadi tuan rumah pameran "Tutankhamun: Treasures of the Golden Firaun" sawise Paris, sing nampa luwih saka 1.4 yuta pengunjung, miturut perusahaan sing ngatur.

Ing sawijining pernyataan dina Setu 02/11/2019, kementerian kasebut ujar manawa Duta Besar Mesir ing London Tarek Adel lan arkeolog terkenal Zahi Hawass rawuh ing pameran resmi wingi pameran kasebut bebarengan karo udakara 1,000 selebriti Inggris lan tokoh publik sing misuwur.

Pembukaan kasebut uga dirawuhi dening sawetara duta besar terakreditasi, Egyptologists lan perwakilan kanggo agensi perjalanan.

Pameran kasebut nampilake 150 artefak barang-barang raja Mesir kuno.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov