Airlines Airport Asosiasi Warta Warta Breaking Travel Education Warta Pamrentah Kuwait Breaking News News wong Teknologi transportasi News Wire Plancongan Maneka Warta

Asosiasi Pengangkut Udara Arab: VJ Poonoosamy nganti Panel CEO moderat

VJ
VJ
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Asosiasi Pengangkut Udara Arab (AACO) saiki lagi rapat ing Kuwait kanggo Rapat Umum Tahunan AACO kaping 52. Dina iki lan sesuk miturut Undhang-undhang sing Ditampa saka Perdana Menteri Negara Kuwait, Syeikh Jaber Al-Mubarak Al-Hamad Al-Sabah, lan kanthi undhangan saka Pak Yousef A. ALJassem Al-Saqer / Ketua Kuwait Airways lan Ketua pimpinan AGM kaping 52 bakal ngrembug masalah penting babagan perusahaan Airline Arab.

AGM minangka acara utama ing tanggalan AACO sing nggabungake CEO saka maskapai anggota 33 saliyane karo akeh pemangku kepentingan, maskapai mitra mitra AACO lan mitra industri, uga pers internasional lan lokal sing dikumpulake sajrone rong dina jejaring , brainstorming babagan masalah industri lan diskusi tingkat dhuwur.

Katon global minangka asosiasi sing dadi darmabakti maskapai Arab lan dadi instrumental kanggo urusan karo industri penerbangan sing lagi berkembang.

Misi AACO yaiku ngladeni maskapai penerbangan Arab, makili kepentingan umum, lan nggampangake, kanthi cara sing cocog karo kabeh kompetisi lan undang-undang liyane, kerja sama kasebut kanggo nambah efisiensi operasional lan luwih becik ngladeni masarakat lelungan.

Tujuan AACO

  • Kanggo ndhukung tujuan maskapai Arab supaya standar keamanan lan keamanan paling dhuwur.
  • Kanggo ndhukung upaya maskapai Arab kanggo nggawe kabijakan lingkungan kanggo proses sing selaras karo lingkungan.
  • Kanggo menehi kontribusi aktif ing pangembangan sumber daya manungsa.
  • Kanggo sesambungan karo badan pangaturan kanggo ndhukung lan nglindhungi kepentingan maskapai Arab.
  • Kanggo ngluncurake proyek gabungan antarane maskapai anggota kanthi tujuan kanggo nggayuh efisiensi sing bakal nurunake biaya kanthi konsisten karo kabeh kompetisi lan undang-undang liyane sing bisa ditrapake lan ningkatake praktik paling apik para anggota.
  • Kanggo nyedhiyakake forum kanggo anggota lan mitra industri kanggo nambah basis pengetahuan.
  • Kanggo nggambarake citra positif The Arab Airlines Global.

Strategy

Kanggo miwiti lan ngetrapake target sinergis (SMART) sing Khusus, Bisa Diukur, Entuk, relevan, lan Wektu sing cocog karo tujuane.

Sorotan acara sing lagi ditindakake yaiku panel diskusi sing dikenal minangka Panel CEOs bakal ditindakake sajrone sesi kerja kaping telu ing dina Selasa 5 November 2019 antarane jam 15:00 nganti 16:00 lan nglumpukake Kepala Petugas Eksekutif lan pengambil keputusan ing debat sakjam babagan masalah strategis ing industri penerbangan. Panel CEO bakal moderat dening Pak Vijay Poonoosamy / Direktur, International and Public Affairs / QI Group.

 

 

Pak Vijay Poonoosamy
moderator
Direktur, Internasional lan Urusan Umum /
Grup QI

 

Eng. Kamil Al-Awadhi
Eksekutif
Kuwait Airways

Kapten Ahmed Adel
Ketua & Kepala Eksekutif
Perusahaan Perusahaan MesirAir

 

 

 

 

Pak Abdulmohsen Jonaid
Eksekutif
Syarikat Penerbangan SaudiGulf

 

 

 


Pak Henrik Hololei
Direktur Jenderal Mobilitas lan Pengangkutan
Komisi Eropah

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.