Airlines Airport Warta Breaking Travel Mesir Breaking News Italia Breaking News News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Sambungan EasyJet anyar menyang Mesir diwiwiti saka Naples menyang Hurghada

Sambungan EasyJet anyar menyang Mesir diwiwiti saka Naples menyang Hurghada
easyjet

Maskapai easyJet wis miwiti perusahaan anyar sambungan karo Mesir sing mabur saka Napoli, Italia, menyang Hurghada ing Segara Abang. Iki nambah tawaran tujuan plancongan saka Naples, ibukutha Campania wilayah Italia, berkat koneksi anyar iki sing bakal digunakake kaping pindho saben minggu, dina Setu lan Setu.

Penerbangan anyar nuduhake tambahan tawaran kanggo penumpang Campania lan nawakake sambungan sing luwih gedhe karo tujuan internasional jaringan operator udara Inggris.

Saiki ing bandara Capodichino wiwit taun 2000, dina iki, easyJet nggawa luwih saka 12 yuta penumpang menyang lan saka Napoli, nambah konektivitas Naples karo sisa semenanjung lan karo Eropa saben taun.

Saka Bandara Capodichino, EasyJet nawakake para penumpang 44 sambungan nasional lan internasional kanthi 3.6 yuta kursi sing ditawakake ing taun fiskal 2018. Kanggo taun iki, perusahaan ngarepake tuwuh luwih saka 18%.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Mario Masciullo - eTN Italia

Mario minangka veteran ing industri lelungan.
Pengalamane wis sumebar ing saindenging jagad wiwit taun 1960 nalika umur 21 taun wiwit njelajah Jepang, Hong Kong, lan Thailand.
Mario wis ndeleng Pariwisata Dunia berkembang nganti saiki lan nyekseni
karusakan saka root / testimoni jaman biyen pirang-pirang negara sing seneng modernitas / kemajuan.
Sajrone 20 taun kepungkur, pengalaman lelungan Mario wis konsentrasi ing Asia Tenggara lan pungkasane kalebu Benua India.

Bagéan saka pengalaman kerja Mario kalebu macem-macem kegiyatan ing Penerbangan Sipil
lapangan rampung sawise ngatur wiwitan kanggo Malaysia Singapore Airlines ing Italia dadi Institutor lan terus suwene 16 taun ing peran Sales / Marketing Manager Italia kanggo Singapore Airlines sawise pamisahan kaloro pamrentah kasebut ing Oktober 1972.

Lisensi Wartawan resmi Mario yaiku dening "Ordo Nasional Wartawan Roma, Italia ing taun 1977.