24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport Asosiasi Warta Awards Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Industri Hospitality Warta Industri Rapat News Oman Breaking News Pengumuman Pers Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Oman Bandara kanggo dadi tuan rumah World Final Awards Grand Final 2019 ing Royal Opera House Muscat

Oman Bandara kanggo dadi tuan rumah World Final Awards Grand Final 2019 ing Royal Opera House Muscat
Oman Bandara kanggo dadi tuan rumah World Final Awards Grand Final 2019 ing Royal Opera House Muscat
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Penghargaan Perjalanan Dunia (WTA) wis kerja sama karo Oman Bandara kanggo dadi tuan rumah Upacara Gala Final sing diantisipasi 2019 tanggal 28 November ing Royal Opera House Muscat. Tokoh utama lan pembuat keputusan industri perjalanan global bakal melu resepsi gala-karpet abang ing Kesultanan Oman sing apik.

Wedges kanthi dramatis ing antarane pegunungan lan Segara Arab sing saya dhuwur, kutha Muskat kuno minangka papan benteng lawas, taman sing kebak kembang lan tradhisi sing sugih.

Oman Bandara, entitas pamrentahan sing didegake minangka salah sawijining pilar utama ing sektor pariwisata Oman, kanthi bangga bakal dadi tuan rumah upacara bergengsi kasebut ing salah sawijining landmark negara kasebut, The Royal Opera House Muscat. Minangka cabang penting saka Perusahaan Grup Penerbangan Oman, dadi tuan rumah acara WTA sing diantisipasi bakal luwih nguatake sektor pariwisata lan transportasi ing Kesultanan.

Graham Cooke, Pendiri, WTA, ujar: "Kita dihormati dadi tuan rumah Upacara Gala Final 2019 ing Kesultanan Oman. Saka gunung lan pantai swarga sing apik banget nganti pasamunan sing apik, Oman nawakake lanskap lan pengalaman lelungan sing luar biasa. Aku ngarep-arep nyambut gawe sing paling penting ing jagad iki kanggo upacara kaping pisanan ing negara sing luar biasa iki. "

Dheweke nambahake: "WTA tetep dadi pimpinan industri sajrone 26 taun kepungkur, kanthi konsisten mbuktekake regane minangka patokan global kanggo ngakoni keunggulan ing pariwisata lan pariwisata. Aku ngarep-arep banget kanggo nampani para tokoh industri perjalanan paling senior ing negara kasebut ing negara sing luar biasa iki minangka puncak saka telusuran taun suwene kanggo nemokake merek lelungan paling apik ing donya. "

Gabung karo badan internasional sing misuwur kayata WTA bakal nambah posisi Kasultanan minangka pemain regional utama ing industri pariwisata lan pariwisata kanggo segmen bisnis lan plancongan.

Sheikh Aimen bin Ahmed Al Hosni, Chief Executive Officer, Oman Bandara ujar: "Hosting Upacara Gala Final WTA uga ndadekake kita bisa nambah dhukungan kanggo Grup Penerbangan Oman kanggo nguatake sektor pariwisata lan transportasi lan nggayuh tujuan strategis Oman 2040 . Sawise nyedhak menyang pasar internasional lan nguatake hubungan karo para pemain utama ing sektor pariwisata lan pariwisata sajrone taun, kita dadi tanggung jawab kanggo ndhukung lan dadi tuan rumah acara internasional kanthi ukuran kaya mangkene ing Muscat. Panyengkuyung acara gedhe iki bakal nggawe kita bisa narik kawigaten merek pariwisata lan wisata global kanggo ngunjungi Oman lan ndeleng keindahan lan potensi sejatine. "

Sajrone taun kepungkur wiwit dibukak terminal anyar, Bandara Internasional Muscat, Permata Oman, wis nyaksikan owah-owahan sing cukup kanggo pendekatan layanan tingkat dhuwur lan pengalaman lelungan, sing ningkatake reputasi bandara ing level internasional. Prestasi penting nyebabake bandara dianugerahi kaping pirang-pirang amarga prestasine apik banget, menang 'Proyek Pengembangan Pariwisata Anyar Paling Anyar ing Timur Tengah' Award ',' Bandara Internasional Anyar sing Ndhuwur Dunia ', lan' Bandara Leading Timur Tengah 2018 '.

Upacara regional ing WTA Grand Tour 2019 kalebu Montego Bay (Jamaika), Abu Dhabi (UEA), Mauritius, Madeira (Portugal), La Paz (Bolivia), Phu Quoc (Vietnam). Pemenang upacara regional kasebut maju menyang Final Final ing Oman nalika pemenang kategori World bergengsi bakal diluncurake.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov