Airlines Airport Asosiasi Warta Breaking News Internasional Breaking Malaysia News Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis budaya Industri Hospitality News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Etihad Airways lan Pariwisata Malaysia dadi mitra kanggo narik pengunjung ing Malaysia

Pilih basa sampeyan
Etihad Airways lan Pariwisata Malaysia dadi mitra kanggo narik pengunjung ing Malaysia
Etihad Airways lan Pariwisata Malaysia dadi mitra kanggo narik pengunjung ing Malaysia
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Etihad Airways, maskapai nasional Uni Emirat Arab, dina iki ngumumake kemitraan karo Pariwisata Malaysia kanggo narik pengunjung saka Eropa lan Timur Tengah menyang Malaysia, liwat hub maskapai Abu Dhabi.

Etihad Airways wiwit mabur menyang ibukutha Malaysia, Kuala Lumpur, ing taun 2007 lan wiwit mabur 2.7 yuta penumpang menyang Malaysia ing Dreamliner Boeing 787.

Pelancong sing kepengin ngunjungi Malaysia uga bisa nginep ing hotel rong wengi kanthi gratis, penawaran eksklusif lan petualangan tanpa wates ing kutha Abu Dhabi sing sregep minangka bagean saka program Stopover Gratis Etihad Airways.

Sorotan Abu Dhabi kalebu:

• Qasr Al Hosn, papan asale simbolik Abu Dhabi

• Ferrari World Abu Dhabi, taman hiburan sing diilhami dening merek mobil Italia sing misuwur ing saindenging jagad

• Omah Grand Prix Abu Dhabi, Sirkuit Yas Marina

• Louvre Abu Dhabi sing bubar dibukak

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov