Airlines Airport Asosiasi Warta Breaking News Internasional Breaking Kuwait News Warta Breaking Travel Warta Pamrentah Warta Industri Rapat News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Kutha Kuwait dadi tuan rumah rapat kaping 52 Organisasi Pengangkut Udara Arab

Pilih basa sampeyan
Kutha Kuwait dadi tuan rumah rapat kaping 52 Organisasi Pengangkut Udara Arab
Kutha Kuwait dadi tuan rumah rapat kaping 52 Organisasi Pengangkut Udara Arab
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Ibukutha Kuwait Kuwait City dina iki nampani rapat umum taunan ka-52 ing Organisasi Pengangkut Udara Arab (AACO).

Ing upacara pembukaan kasebut, Menteri Keuangan Kuwait Nayef Al-Hajraf ujar manawa ana perkembangan sing cepet ing jagad iki, maskapai penerbangan Arab kudu mbukak luwih cedhak kanggo mbantu ningkatake pembangunan berkelanjutan ing Arab.

Masyarakat Arab kudu kerja sama kanggo nggayuh sukses lan keamanan ekonomi kanthi ngadhepi tantangan, ngatasi kesulitan lan promosi konsep pasar Arab umum, ujare.

Yousef Al-Jassem, ketua Kuwait Airways, ujar manawa sektor transportasi udara Arab minangka mesin utama kanggo ekonomi negara-negara Arab.

Masalah penting kalebu watesan operasional ing perjanjian layanan udara lan kemampuan maskapai kanggo muter peran ekonomine, ujare.

Abdul Wahab Teffaha, sekretaris jenderal AACO, ujar manawa sektor penerbangan global wis nyakseni rata-rata tuwuhing enem persen angka penumpang wiwit 2010.

Lalu lintas ing bandara Arab saya mundhak rata-rata tahunan 6.8 persen wiwit 2010, ujare.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov