Airlines Airport Warta Breaking Austria Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Jerman Breaking News News Keslametan Swiss Breaking News Pariwisata transportasi News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Serangan Lufthansa: Maskapai ngaktifake jadwal penerbangan khusus kanggo Kamis lan Jumuah

Lufthansa ngaktifake jadwal penerbangan khusus kanggo dina Kamis lan Jumuah mogok
Lufthansa ngaktifake jadwal penerbangan khusus kanggo dina Kamis lan Jumuah mogok
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Organisasi Peserta Penerbangan Independen (Ufo) ngundang mogok sedina muput kanggo Lufthansa, Kamis 7 November lan Jumuah 8 November. Lufthansa bakal ngaktifake rencana penerbangan khusus antara 1 nganti 3 sore CET dina iki, sing bakal kasedhiya ing situs web maskapai. Penumpang banjur bisa mriksa status penerbangan kanthi online ing situs web maskapai kanthi ngetik nomer penerbangan. Lufthansa getun amarga ora kepenak para penumpang.

Dina Kemis, 7 November, 2,300 saka 3,000 penerbangan Lufthansa Group sing direncanakake bisa dioperasikake. Dina Jumuah, 8 November, 2,400 pesawat Lufthansa Group bakal dioperasikake. Minangka asil saka mogok iki, udakara 180,000 penumpang bakal kena 1300 pembatalan penerbangan.

Grup Airlines Eurowings, Germanwings, SunExpress, Lufthansa Cityline, SWISS, Edelweiss, Austrian Airlines, Air Dolomiti lan Brussels Airlines ora bakal kena pengaruh saka mogok kasebut. Penerbangane diwiwiti kanthi jadwal. Saiki Lufthansa mriksa rute endi maskapai iki sing bisa nggunakake pesawat sing luwih gedhe kanggo nawakake penumpang sing kena pengaruh saka pilihan perjalanan alternatif mogok.

Ora preduli manawa lelungan kasebut bakal kena pembatalan, kabeh penumpang Grup Lufthansa kanthi penerbangan sing dipesan menyang / saka utawa liwat Frankfurt lan Munich kanggo dina Kamis, 7 November lan Jumuah, 8 November bisa nggawe pesawat maneh kanthi gratis, minangka ijol penerbangan alternatif Grup Lufthansa sajrone sepuluh dina sabanjure.

Penumpang bisa nggunakake Deutsche Bahn minangka ijol penerbangan ing rute domestik, preduli manawa hawane dibatalake. Pelanggan bisa ngowahi tiket dadi tiket Deutsche Bahn kanthi "Pesenanku" ing situs web maskapai. Mula, prelu penumpang teka ing bandara ora prelu. Reservasi kursi disaranake.

Penumpang Lufthansa sing wis ngrencanakake lelungan dina Kamis utawa Jumuah dijaluk mriksa status penerbangane ing situs web maskapai sadurunge miwiti lelampahane. Penumpang sing wis menehi rincian kontak sing relevan bakal dilaporake kanthi aktif apa wae pangowahan liwat SMS utawa liwat email. Rincian kontak bisa dilebokake, dideleng utawa diganti kapan wae liwat situs web maskapai ing "Pesenanku". Penumpang uga bisa menehi informasi babagan pangowahan status penerbangan liwat Facebook Messenger.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov