24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Asosiasi Warta Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Pamrentah Industri Hospitality News Warta Breaking Polandia Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur USA Breaking News Maneka Warta

Polandia dadi anggota Program Waiver Visa AS paling anyar

Polandia dadi anggota Program Waiver Visa AS paling anyar
Polandia dadi anggota Program Waiver Visa AS paling anyar
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Presiden lan CEO Asosiasi Perjalanan AS Roger Dow nerbitake pratelan ing ngisor iki babagan woro-woro manawa Polandia wis resmi ditunjuk dadi anggota Program Ngeculake Visa (VWP):

"Amarga ana perayaan ing AS lan Polandia, loro negara kasebut saiki wis bermitra ing VWP, program sing dadi standar emas kanggo nambah keamanan AS lan ekonomi AS.

"Yen ana negara mlebu VWP, AS mesthi ndeleng kunjungan sing signifikan saka negara kasebut - lan elinga para turis kasebut banjur dipriksa kanthi protokol keamanan program kasebut.

Pendaftaran Polandia diprakirake ngasilake tambahan $ 702 yuta kanggo belanja plancongan lan 4,300 lapangan kerja Amerika sajrone telung taun pertama. Kemampuan VWP kanggo nambah kemakmuran Amerika lan keamanan Amerika - ora nguwari hubungane kita karo sekutu geopolitik sing paling penting - nggawe conto sing jelas babagan nggawe kebijakan sing inovatif lan menang.

"Kita ngucapke matur nuwun banget marang pamrentahan Trump amarga dheweke ngakoni VWP minangka kontributor keamanan lan ekonomi kita, lan kita ngarep-arep calon kandidat liyane sing kuwat - kayata Israel lan Brasil - bakal maju uga dadi anggota."

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov