Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Babagan Cabo Verde News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan USA Breaking News Maneka Warta

Cabo Verde Airlines nyedhiyakake strategi anyar kanggo Boston

Cabo Verde Airlines nyedhiyakake strategi anyar kanggo Boston
Cabo Verde Airlines nyedhiyakake strategi anyar kanggo Boston
ditulis dening Kepala Editor Tugas

kanthi Bandara Internasional Boston Logan dadi salah sawijining sing paling rame ing AS, kanthi 40.9 yuta penumpang ditangani ing taun 2018, lan ing Boston dadi omah kanggo komunitas Cape-Verdean sing gedhe, kutha kasebut nduweni peran penting ing Syarikat Penerbangan Cabo Verde'rencana ekspansi strategis kanggo Amerika Utara.

Saiki mabur kanthi rutin saka Boston menyang Praia (Cabo Verde) dina Senin, CVA pengin dadi maskapai sambutan Amerika teka ing Afrika lan kanggo Diaspora Afrika ing Amerika Serikat.

Iki bisa liwat hub CVA ing Pulau Sal, saka ngendi maskapai mabur menyang tujuan liyane Cape-Verdean uga kutha-kutha ing Afrika Kulon, kaya Dakar lan Lagos, ing Nigeria, sing bakal diwiwiti tanggal 9 Desember kanthi penerbangan kaping lima seminggu. Pusat CVA uga njamin penerbangan menyang Lisbon (kaping lima seminggu), Milan (kaping papat seminggu) Paris lan Roma (kaping telu seminggu), lan tujuan liyane ing Brasil.

Jens Bjarnason, CEO lan presiden Cabo Verde Airlines, ujar: "Boston minangka kutha sing misuwur kanggo komunitas Cape-Verdean, lan kita seneng banget bisa teka ing kene. Kita ndeleng hubungan iki kanthi apresiasi sing gedhe, amarga hubungan antarane Cabo Verde lan Boston duwe sejarah gedhe. ”

CEO bakal nampilake strategi anyar kanggo maskapai kasebut ing sawijining konferensi pers, tanggal 16 November, ing Konsulat Jenderal Cabo Verde ing Boston, ing kana bakal diandharake strategi Boston anyar uga rute sing bakal teka.

Cabo Verde Airlines, sadurunge TACV - Transportes Aéreos de Cabo Verde, ngalami proses restrukturisasi, saiki diduweni 49% dening Negara Bagian Cabo Verde lan 51% dening Loftleidir Cabo Verde.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov