24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Asosiasi Warta Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Pamrentah Industri Hospitality Warta Breaking Jamaika News Warta Breaking Panama wong Pengumuman Pers tanggung jawab Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Jamaika lan Panama kanggo nggawe pengaturan multi-tujuan, ujare Menteri Bartlett

Jamaika lan Panama bakal nggawe pengaturan multi tujuan, ujare menteri Bartlett
Menteri Pariwisata Jamaika, Hon Edmund Bartlett nampa hadiah saka Menteri Pariwisata kanggo Panama, Yang Mulia Ivan Alfaro
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Menteri Pariwisata Jamaika, Hon Edmund Bartlett ngumumake manawa Jamaika lan Republik Panama dijadwalake nggawe pengaturan multi tujuan, minangka bagean saka upaya kanggo ngiyatake hubungan pariwisata antarane kaloro negara kasebut.

Wara-wara kasebut sawise diskusi karo Menteri Pariwisata kanggo Panama, Yang Mulia Ivan Alfaro, lan Menteri Bartlett ing World Travel Market (WTM) ing London wingi.

"Pariwisata multi tujuan minangka strategi kanggo nambah penawaran produk ing tujuan masing-masing, nanging luwih becik supaya bisa nyambungake udara sing luwih apik ing antarane pasar, kanggo tujuan jangka panjang. Kanthi pengaturan multi tujuan iki, Panama bakal dadi pusat penerbangan jarak jauh lan Emirat lan Air China kalebu rong operator target, "ujare Menteri Bartlett.

Dewan Turis Jamaika lan Otoritas Pariwisata Panamania bakal rapat kanggo ngrampungake rincian pengaturan kasebut ing wulan Januari 2020 kanggo ditandatangani sajrone FITUR ing Spanyol.

"Bidang kolaborasi nomer loro yaiku kanggo nemokake babagan cara bisa nggunakake Diaspora Jamaika sing nyumbang kanggo pengayaan budaya Panama.

Bidang kolaborasi kaping telu lan pungkasan yaiku bangunan ketahanan ing wilayah kasebut, sing bakal kalebu pembentukan satelit Global Resilience and Crisis Management Center ing universitas sing disepakati ing Panama, "tambah Menteri Bartlett.

Jamaika wis duwe hubungan diplomatik karo Panama wiwit 1966. Saiki, COPA Airlines, sing dadi maskapai bendera Panama, ngoperasikake sewelas (11) penerbangan mingguan menyang Jamaika.

WTM minangka platform promosi utama kanggo JTB lan nampilake akeh perusahaan Jamaika, nggawe kesempatan sing becik kanggo ketemu profesional industri lan nindakake kesepakatan bisnis.

Menteri Bartlett, sing melu WTM minangka upaya nambah lelungan metu saka Inggris, Eropa Lor, Rusia, Skandinavia lan wilayah Nordik kanggo tuwuh para rawuh saka pasar kasebut, bakal bali menyang pulau kasebut tanggal 8 November.

Kanggo warta luwih lengkap babagan Jamaika, monggo klik kene.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov