24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
News

Lufthansa, SWISS lan bmi pindhah ing sangisore atap ing Pusat Perdagangan Dunia

0a2_318
0a2_318
ditulis dening editor

Ing lantai 18 menara Pusat Dagangan Dunia sing apik ing Dubai, sing ana ing dalan Sheikh Zayed, Lufthansa mengeti bukaan kantor anyar.

Print Friendly, PDF & Email

Ing lantai 18 menara Pusat Dagangan Dunia sing apik ing Dubai, sing ana ing dalan Sheikh Zayed, Lufthansa mengeti bukaan kantor anyar. Ora mung sore suka cita lan perayaan kanggo Lufthansa dhewe, nanging uga kanggo bmi lan SWISS, nalika pindhah karo perusahaan induk - nggabungake kulawarga Lufthansa ing sangisore atap.

Ing upacara peresmian kasebut, para tamu lan staf kanthi spontan tepuk tangan minangka Pak Joachim Steinbach, Wakil Presiden Penjualan & Layanan Lufthansa Eropa Tenggara, Afrika, Timur Tengah lan Pakistan, Pak Thierry Antinori, anggota Dewan Airlines Jerman Lufthansa, lan Max Hunt, Jenderal Manajer Timur Tengah lan Afrika kanggo bmi, bebarengan karo Martin Massüger, Direktur SWISS, Kepala Sales Timur Tengah, Afrika, Pakistan & Iran, kanthi resmi mbukak kantor anyar kasebut.

Nandhesake mupangat utama kantor anyar ing alamat cekak, Pak Steinbach ujar: "Pindhah ing sangisore siji gendheng ngidini komunikasi sing luwih langsung lan luwih terbuka antara manajemen lan staf Lufthansa, SWISS lan bmi. Papan dununge anyar minangka landasan kanggo layanan pelanggan sing luwih apik - faktor penting kanggo bisnis sing sukses. "

Lufthansa lan SWISS njupuk langkah aliansi kasebut kanthi ora mung nggabungake departemen penjualan & pemasaran regional ing kantor sing padha, nanging uga nggabungake kantor kutha Dubai. Amarga lokasine sing apik ing menara Pusat Perdagangan Dunia, pelanggan SWISS lan Lufthansa entuk manfaat saka aksesibilitas hebat ing kantor tiket gabungan anyar. Kanthi mbukak fasilitas check-in anyar Lufthansa ing Terminal 1, para plancong saiki uga seneng ningkatake lapangan penerbangan lan layanan pelanggan ing Bandara Internasional Dubai.

Penumpang sing lelungan ing Lufthansa lan SWISS tetep seneng karo macem-macem mupangat saka kerjasama saka maskapai kasebut. Iki kalebu pilihan penerbangan liyane sing bisa dipilih, metu liwat Frankfurt lan mlebu liwat Zurich utawa kosok baline, sambungan sing luwih apik menyang tujuan liyane ing saindenging jagad, program flyer sing asring dituduhake lan akses Lounge internasional sing apik, kanggo sawetara jeneng.

jadwal penerbangan Dubai kanggo Lufthansa:

Flight Routing Departure Rawuh nalika operasi
LH631 Dubai - Frankfurt 02:20 06:05 layanan saben dinane

Flight Routing Departure Rawuh nalika operasi
LH639 Dubai - Munich 08:35 12:15 layanan saben dinane

jadwal penerbangan Dubai kanggo SWISS:

Flight Routing Departure Rawuh nalika operasi
LX243 Dubai - Zurich 02:15 06:20 layanan saben dinane

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.