Airlines Airport Warta Breaking Travel Breaking News US Warta Fashion Warta Pamrentah News Pariwisata transportasi News Wire Plancongan Singapur

Kepiye cara nggawe ID online lan ngirim Keamanan TSA?

Kepiye cara nggawe ID online lan ngirim Keamanan TSA?
Kepiye cara nggawe ID online lan ngirim Keamanan TSA?
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Wakil Presiden Eksekutif Asosiasi Perjalanan Umum lan Kebijakan Umum AS Travel Tori Emerson Barnes nerbitake pratelan ing ngisor iki babagan pengumuman yen Departemen Tanah kelairan Keamanan ngupayakake nawakake proses online kanggo entuk ID NYATA:

"Kita ngapresiasi kerja apik Departemen Keamanan Nasional kanggo njupuk langkah penting iki kanggo nyiyapake negara kanggo tenggat wektu ID NYATA 2020.

"Iki minangka lanskap keamanan lan teknologi sing beda banget saiki tinimbang nalika Kongres nolak Undhang-undhang kasebut ing taun 2005, lan asile ana kesempatan nyata kanggo nggawe proses aplikasi ID NYATA dadi luwih efisien, lan saestu nambah keamanan. Riset kita nuduhake manawa 99 yuta wong Amerika ora duwe lisensi utawa paspor ID NYATA, sing tegese lara sirah sing signifikan ing DMV - kalebu garis dawa lan wektu tunggu ing taun ngarep. Tanpa langkah sing wani kanggo ndhidhik publik babagan persyaratan ID NYATA lan modernake proses aplikasi, puluhan ewu bisa dipungkiri saka pesawat 1 Oktober ngarep.

"Inisiatif DHS iki sing ngidini negara bisa mindhah luwih akeh proses aplikasi REAL online kanthi online sing kita saranake lan percaya bisa nyuda tantangan sing bakal kita adhepi taun ngarep. Iki minangka salah sawijining rekomendasi kebijakan sing dipercaya penting nalika nyedhaki tenggat wektu implementasi ID NYA 1 Oktober 2020, lan ngarep-arep bisa kerja sama karo Kongres lan pamrentah kanggo maju iki. "

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov