24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Breaking Hong Kong News Resorts Warta Breaking Singapura Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta Warta Breaking Vietnam

Vietjet ngluncurake penerbangan Da Nang saka Hong Kong lan Singapura

Vietjet ngluncurake penerbangan Hong Kong lan Singapura saka penerbangan Da Nang
Vietjet ngluncurake penerbangan Da Nang saka Hong Kong lan Singapura
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Vietnam ngumumake peluncuran rong rute internasional anyar, ngubungake Da Nang, tujuan pantai sing misuwur ing Vietnam, karo loro pusat ekonomi Asia - Singapura lan Hong Kong.

Rute Da Nang - Hong Kong bakal mbukak penerbangan bali saben dina wiwit tanggal 12 Desember 2019 kanthi durasi penerbangan udakara sakjam lan 45 menit saben sikile. Pesawat mangkat saka Da Nang jam 12:45 lan tekan Hong Kong jam 15:30. Penerbangan bali bakal mangkat saka Hong Kong jam 17:20 lan mlebu ing Da Nang jam 18:05 (Kabeh ing wektu lokal). Kanthi tambahan rute anyar, saiki Vietjet ngoperasikake telung rute saka Vietnam menyang Hong Kong, kalebu HCMC / Phu Quoc / Da Nang - Hong Kong kanthi frekuensi rata-rata telung penerbangan saben dina.

Uga operasi saben dina, rute Da Nang - Singapura bakal miwiti operasi wiwit tanggal 20 Desember 2019 kanthi durasi penerbangan udakara 2 jam 40 menit saben sikile. Penerbangan kasebut bakal mangkat saka Da Nang jam 12:20 lan tekan Singapura jam 15:55. Penerbangan bali bakal diwiwiti saka Singapura jam 10:50 lan mlebu ing Da Nang jam 12:30 (Kabeh ing wektu lokal). Vietnam saiki ngoperasikake 3 rute sing nyambungake Vietnam lan Singapura, kalebu Hanoi / HCMC / Da Nang - Singapura kanthi frekuensi total 4 penerbangan saben dina.

Wakil Presiden Vietjet Nguyen Thanh Son ujar: "Kanggo memenuhi permintaan plancongan nalika musim perayaan akhir taun, Vietjet mrentah pesawat modern anyar, kalebu A321XLR" jarak tempuh "sing paling anyar ing Airbus, lan terus nggedhekake jaringan penerbangan internasional. Rute anyar saka Da Nang menyang Singapura lan Hong Kong bakal ngiyatake hubungan antarane Vietnam lan rong pusat ekonomi lan pariwisata utama ing Asia. Vietjet bangga bisa promosi Da Nang, uga dikenal minangka "kutha sing paling disenengi ing Vietnam", kanggo turis internasional lan uga nggawe pilihan sing luwih trep lan ngirit biaya kanggo wong golek tujuan sing anyar. Vietjet nawakake luwih saka 2,000 kursi sing mangkat saka Da Nang menyang Singapura, Hong Kong, Seoul, Daegu, Taipei, Tokyo (Haneda) saben dina kanthi jadwal penerbangan sing beda-beda kanthi tarif sing terjangkau. ”

Da Nang, kutha pesisir sing misuwur ing Vietnam Tengah, dadi kondhang ora mung kanggo turis domestik nanging uga turis internasional. Iki uga minangka gerbang menyang tujuan wisata ing sekitar kalebu kutha kuno Hoi An, bekas benteng kekaisaran ing kutha Hue, Quang Binh, lsp.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov