Libya, Abu Dhabi Mlebu Pariwisata lan Usaha Gabungan Minyak, WAM Says

00_1207522208
00_1207522208
ditulis dening editor

Dana Pembangunan Sosial lan Ekonomi Libya lan Al Mibar International for Investments berbasis Abu Dhabi sarujuk kanggo nandur modal $ 500 yuta bebarengan ing real estate lan pariwisata ing Libya, ujare Emirates News Agency.

Dana Libya uga nandatangani persetujuan karo Dewan Eksekutif Abu Dhabi kanggo nandur modal bebarengan ing produksi energi ing Libya lan internasional, agensi, uga dikenal minangka WAM, ngandika.

Print Friendly, PDF & Email

Dana Pembangunan Sosial lan Ekonomi Libya lan Al Mibar International for Investments berbasis Abu Dhabi sarujuk kanggo nandur modal $ 500 yuta bebarengan ing real estate lan pariwisata ing Libya, ujare Emirates News Agency.

Dana Libya uga nandatangani persetujuan karo Dewan Eksekutif Abu Dhabi kanggo nandur modal bebarengan ing produksi energi ing Libya lan internasional, agensi, uga dikenal minangka WAM, ngandika.

bloomberg.com

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

eTurboNews | TravelIndustry News