Asosiasi Warta Breaking Jamaica News Warta Breaking Travel Industri Hospitality Hotel & Resor Investments Warta Industri Rapat rapat News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Aja katon luwih adoh tinimbang Sandal Resorts? Luwih saka laporan CNN…

Pilih basa sampeyan
Aja katon luwih adoh tinimbang Sandal Resorts? Kasunyatan liyane babagan laporan CNN
sandal1
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Pengin pengalaman plancongan mewah ing Jamaika? Aja katon maneh saka Sandal Resor. Iki pesen CNN sing diwartakake marang jagad iki ing laporan sing diterbitake ing wulan Oktober.

Gabungan survey anyar ing antarane para pelancong saka Amerika Serikat, Kanada, lan Inggris negesake Sandal nyatane pilihan nomer siji lan nomer loro ing antarane para plancong sing golek plancongan Karibia sing apik ing Jamaika.

Ing ngisor iki ana 10 hotel resort all-in paling populer ing Jamaika:

1) Sandal Royal Caribbean Resort lan Pulo Pribadi

Teluk Montego, Jamaika

Kanggo tamu diwasa sing pengin nikmati pengalaman kabeh kalebu nanging seneng resor sing luwih cilik lan luwih pribadi, Sandals Royal Caribbean milih pilihan sing apik. Kanthi pirang-pirang pantai cilik lan sawijining pulau pribadi, resor kasebut rumangsa intim lan sepi sanajan sampeyan bisa mlaku kanthi cepet menyang bandara lan pusat kutha Montego Bay.

Kaleidoskop budaya saka Inggris nganti Bali ngenteni sampeyan ing Sandals Royal Caribbean. Warisan sing ditemtokake ing Inggris diwiwiti kanthi Gedung Gedung bergaya Georgia, diubengi kebon sing apik lan merak - kabeh dilengkapi karo tradisi sing apik kaya teh sore lan kroket sing nyenengake. Ora ana sawetara menit ing pulau lepas pantai pribadi ing resor iki, tamu bakal nemokake Bungalo Swara Banyu sing mewah. Misteri-orientasi Wétan katon ing kahanan alam sing sepi, ing sandhing kolam renang santai lan plesiran ing pinggir pantai nalika awan, nalika pesta mewah, restoran Thailand asli, lan extravaganza gaya pulau ngundang semangat nalika wengi. Ing resor all-in paling apik ing Jamaika, rong plancongan warna-warni digawe dadi siji lan disambut tamu ing pulau sing anget, saengga bisa nginep ing Jamaika.

2) Sandal Negril Beach Resort & Spa

Negril Jamaika, Jamaika

Dumunung ing sadawane Pantai Seven Mile sing apik ing Negril, Sandal Negril Beach Resort & Spa sing apik nanging santai iku pilihan mung pasangan.

Resor Sandal sing apik ing Negril nampilake kepribadian sing bebas sing wis suwe nggawe Negril dadi papan dolanan eksotis kanggo para pencari kesenengan sing nyenengake. Ing pasir putih murni sing diambung dening segara aquamarine, resor pantai Karibia sing ora peduli iki dumunung ing hektar sing subur kanthi subur ing sadawane Pantai Seven-Mile sing legendaris, nggawe sampeyan luwih cedhak karo banyu tinimbang ing Negril. Katresnan kanggo Ibu Alam mesthekake manawa resor khusus wong diwasa ing Jamaika uga paling ijo - dianugerahi Sertifikasi Platinum Ganda Platinum EarthCheck kanggo komitmen sing ora kendhil kanggo keunggulan lingkungan sajrone luwih saka sepuluh taun. Ayo, katresnan sampeyan bisa ngrembaka ing tengah-tengah keanggunan tanpa alas kaki lan geter sing adhem sing unik yaiku Sandal Negril.

3) Pantai Ocho Rios Resort & Klub Golf

Boscobel, Jamaika

Peringkat minangka Resor Karibia Nomer Siji dening Trp Advisor, Beaches Ocho Rios Resort & Golf Club kalebu salah sawijining hotel paling ramah bocah ing Jamaika, sing nawakake garage video game kanggo remaja lan remaja, uga Camp Sesame ( kebak karakter Sesame Street), taman banyu sing apik, lan layanan pengasuhan bayi. Uga ana kegiyatan kanggo wong diwasa, kanthi pelajaran golf lan skuba, spa sing apik, lan bar piano khusus kanggo wong diwasa. Amarga umume tamu kalebu kulawarga, resor bisa rame. Kaya properti pantai, sampeyan teka ing kene kanthi akeh fasilitas sing ditawakake kanthi tarif kalebu kabeh. Sanajan ngono, kamar duwe tampilan modern sing beda karo sawetara liyane sing kalebu ing Ocho Rios.

4) Round Hill Hotel lan Villas

Hopewell, Montego Bay, Jamaika

Bukit Round iku fenomenal. Tulus, keramahan intim; perawatan bocah pribadi; kamar gedhe, dirancang kanthi apik dening Ralph Lauren; lan papan sing apik banget (sing ora ana foto sing bisa mbenerake) - iku gampang dadi resort paling apik ing Jamaika. Nalika cedhak Montego Bay, Round Hill Hotel lan Villas minangka properti gaya klub negoro sing sepi banget lan rasane sepi banget. Sampeyan uga bakal ngetung pemandangan laut sing apik banget saka saben kamar. Fasilitas kalebu blumbang tanpa wates sisih tebing lan spa ruangan sing apik banget - kabeh ana ing sacedhake ijo sing subur lan subur ing sacedhake resort. Paket kabeh-rangkep Round Hill Villas ora opsional, nanging kalebu, kalebu kabeh panganan lan omben-omben, layanan kamar, transfer bandara, botol sambutan, lan uga perjalanan arung jeram. Mbayar nalika mbukak kanggo kabeh layanan iki bakal cepet ditambah

5)Pantai Negril Resort & Spa

Negril Jamaika, Jamaika

Dirancang kanggo kulawarga karo bocah lan remaja, Beaches Negril Resort & Spa minangka properti sing apik kanthi macem-macem kegiyatan, kelas, lan acara. Kanthi taman banyu, kemah bocah, nongkrong remaja lan kegiyatan khusus, bocah duwe kekarepan supaya sibuk, lan wong diwasa bisa seneng spa utawa mangan lilin kanggo wong loro. Kamar kontemporer duwe pemandangan segara lan sing paling gedhe bisa turu nganti 12 wong. Lokasine, persis ing Pantai Seven Mile, Negril, nggawe resor adoh saka pusat kutha lan sawetara toko, butik, lan pasar kerajinan, uga restoran lan bar. Amarga mayoritas tamu kalebu kulawarga, resor bisa rame, nanging hotele amba banget saengga bisa katon sepi.

6) Aula Rose Hyatt Zilara

Rose Hall, Montego Bay, Jamaika

Dumunung ing sisih wétan Montego Bay sing rame, Hall Hall Hyatt Zilara minangka separo senyawa Hyatt ing pinggir pantai loro resor. Bebarengan karo properti adhine, Hyatt Ziva Rose Hall, kekarone nawakake dhaptar dawa fasilitas umum, kalebu meh selusin restoran, rong kolam gedhe, lan spa ing samodra. Suasana sing sepi lan elegan yaiku sing diarepake para tamu saka resor khusus wong diwasa Jamaica. Saben 234 kamar duwe rencana lantai sing jembar lan dekorasi modern sing cerah. Fasilitas kalebu bar mini lengkap, Wi-Fi gratis, jedhing marmer mewah, lan balkon pribadi utawa teras - akeh sing ndeleng pemandangan samudra. Yen sampeyan padha karo level layanan lan gaya sing padha, nanging lelungan karo bocah-bocah, Hyatt Ziva minangka alternatif sing sampurna.

7) Setengah Wulan

Rose Hall, Montego Bay, Jamaika

Salah sawijining resor asli ing pesisir lor Jamaika, Half Moon rasane gedhe kaya reputasine. Lan iku bab sing apik. Resor masif kasebut nyebrang lanskap pantai sing apik banget kanthi cara sing menehi akeh papan kanggo kabeh wong - saka pantai menyang lapangan tenis lan ing endi wae. Tampilan kolonial lan beda-beda gumantung saka klasik nganti modern kabeh gumantung ing papan ing resor. Kabeh saka spa sing apik banget lan bar jus alami sing anyar, fasilitas fitness sing dianyari, lan uga vila-vila mewah sing apik banget kanggo kulawarga utawa kumpul kanca dadi papan sing paling penting. Ngombe ing bar madhep mangulon iku uga kudu, utamane nalika surup. Rencana kabeh kalebu ing Half Moon ora opsional, ora kaya resor wilayah Montego Bay liyane, nanging disaranake sampeyan mbayar nalika mbayar nalika sampeyan bakal cepet.

8) Guwa-guwa

Negril Jamaika, Jamaika

Bisa dibebasake sing paling romantis ing Jamaika, guwa-guwa sing paling mewah lan diwasa mung duwe 11 pondokan pribadi lan suite ing tebing segara sing dramatis. Kabeh properti krasa bohemian lan ora ditemokake, sanajan ora salah - iki minangka salah sawijining resort paling populer ing Jamaika. Gua uga duwe salah sawijining pilihan minuman keras paling apik ing Jamaika. Mangan ing Gua kasebut luar biasa, lan menu digawe saka bahan-bahan lokal. Panganan diwenehake ing ruang santai nalika sarapan lan nedha awan, lan ing restoran tebing kanggo nedha bengi. Nanging, tanpa biaya tambahan, sampeyan bisa ngatur nedha bengi kanthi cahya lilin ing guwa pribadi (limang kursus; reservasi dibutuhake). Elinga, yen ora ana pantai berpasir ing kene (nyatane, wilayah Negril asring dadi parang). Sampeyan bakal nemokake Gua sing angel dikalahake ing wilayah Negril, lan resor kasebut uga nggawe dhaptar resor paling apik ing Karibia.

9) Aula Grand Rose Iberostar

Rose Hall, Montego Bay, Jamaika

sing paling apik saka telung resort Iberostar ing Montego Bay, hotel kabeh-kamar 295 kamar iki pirang-pirang taun luwih murah tinimbang tangga teparo ing babagan dekorasi, panganan, lan fitur. Nalika sawetara elemen tetep dituduhake karo Pantai Iberostar Rose Hall sing luwih cilik lan Suite Iberostar Rose Hall - kayata spa, pusat kebugaran, kasino, klub malam, lan toko - tamu ing Hall Iberostar Grand Rose milih pilihan sampah kanthi akses gratis menyang kabeh restoran, bar, kolam renang, lan pantai kabeh resort. Tarif kasebut bisa uga luwih dhuwur, nanging ana sebab sing apik. Elinga manawa bocah-bocah ora diidini ing Aula Grand Rose Iberostar - yen dadi breaker deal, deleng salah sawijining Half Moon sing cedhak, sing dijlentrehake ing ngisor iki.

10) Hilton Rose Hall Resort & Spa

Rose Hall, Montego Bay, Jamaika

Hilton Rose Hall Resort & Spa minangka salah sawijining resor sing paling apik sing bisa ditemokake kanthi jarak 15 menit saka Mont Strip Bay Montego Bay. Hotel klebu lengkap iki nawakake dhaptar fasilitas sing apik banget, kalebu pantai pribadi sing resik, spa, lan akeh fitur sing diwasa kanggo bocah lan bocah (kali sing keset, sapa?). Nanging, Taman banyu Sugar Mill Falls ing Hilton - sing paling gedhe ing Jamaika - mbedakake Hilton saka resort-area liyane. 488 kamar landhep lan kontemporer, kanthi TV layar datar sing gedhe, Wi-Fi gratis, lan balkon pribadi. Ana macem-macem opsi makan, mulai saka prasmanan nganti tarif Italia lan lokal, lan omben-omben paling ndhuwur bisa dicetak ing pirang-pirang bar.

Miturut CNN,  Sandsaka Resorts has 15 resort liyane ing donya sing paling dikepengini Pesisir Karibia. Crita CNN ujar: "Sampeyan bisa milih sawetara tujuan utama kalebu Great Exuma ing Bahama, St. George ing Grenada, St. Lawrence ing Barbados lan Montego Bay ing Jamaika.

Katrangan lengkap babagan kunjungan Pariwisata Jamaika: www.visitjamaica.com

Pamaca ETN bisa nuduhake pengalaman. Tulis kanggo [email dilindhungi] 

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.