News

Poling 2010: Johnny Depp minangka aktor favorit Amerika

0a2_375
0a2_375
ditulis dening editor

NEW YORK – It’s red carpet season and the stars are getting ready for the Golden Globes and the Oscars.

Print Friendly, PDF & Email

NEW YORK - Musim karpet abang lan lintang-lintang siyap-siyap kanggo Golden Globes lan Oscar. Sawetara bintang film luwih ditresnani tinimbang liyane, lan ing taun iki, bintang film favorit Amerika yaiku Kapten Jack dhewe, Johnny Depp sing dadi nomer 2 taun kepungkur. Denzel Washington uga munggah siji ing taun iki saka nomer 3 nganti nomer 2. Lan Adipati, John Wayne, pindhah saka nomer 7 dadi nomer 3. John Wayne uga duwe pambeda dadi siji-sijine aktor sing ana ing dhaptar iki saben taun wiwit 1994.

Iki minangka sawetara asil saka The Harris Poll® saka 2,331 wong diwasa sing disurvei online antara 6 lan 13 Desember 2010 dening Harris Interactive®.

Sing Apik, Sing Ala, lan Sing Ala

Bali menyang dhaptar sawise absen setaun yaiku Indiana Jones, Harrison Ford ing posisi nomer 4. Uga bali ing dhaptar kasebut yaiku Lara Croft utawa Angelina Jolie ing posisi nomer 5. Forrest Gump utawa luwih becik Tom Hanks dadi nomer 6 ing dhaptar aktor favorit Amerika. Dheweke nuduhake layar ing Ocean 11 lan uga nuduhake nomer 6 karo Tom Hanks - George Clooney lan Julia Roberts uga dadi nomer 6.

Nomer nomer siji taun kepungkur, Clint Eastwood, nyelehake 8 papan ing taun iki lan kalebu ing nomer 9. Goleki nomer sepuluh paling apik yaiku Miss Congeniality, Sandra Bullock ing posisi nomer 10, mudhun saka nomer 4 taun kepungkur.

Siji miber ngluwihi Nest of Cuckoo

This year there are two additions to the list from last year, which means that two actors have dropped out of the top ten. Last year she was in Julie and Julia, but this year Meryl Streep drops from the number 8 spot to out of the top ten. Morgan Freeman was in the 9th spot last year, but this year is off the top ten as well.

Analisis Iki

Gumantung saka umure sampeyan, ing endi sampeyan urip lan kecenderungan politik, sampeyan duwe aktor favorit sing beda-beda. Pria nyebutake Denzel Washington minangka favorit nalika wanita ngarani Johnny Depp. Echo Boomers (sing umur 18-33) ujar Johnny Depp minangka aktor favorit lan kanggo Gen Xers (umur 34-45) lan Baby Boomers (umur 46-64) yaiku Denzel lan kanggo Matur (umur 65 lan luwih), John Wayne minangka aktor favorit.

Wong Kulon minangka wilayah sing mandheg. Wong-wong sing manggon ing sisih Wétan, Midwest lan Kidul kabeh ujar manawa Denzel Washington minangka favorit nalika kanggo wong Kulon, sing disenengi yaiku Johnny Depp. Johnny Depp uga dadi aktor favorit kanggo Republik lan Independen, nanging Demokrat ujar manawa Denzel Washington minangka aktor favorit. Ideologi politik nuduhake beda uga Liberal nyebut Johnny Depp minangka aktor favorit, Moderates ujar manawa Denzel Washington lan Konservatif John Wayne minangka favorit.

TABLE 1

STAR MOVIE FAVORITE

"Sapa bintang film favorit sampeyan?"

Tanggepan sing ora dibayar

Dhasar: Kabeh wong diwasa

1994
1995
1996
1997
1998
1999
2000
2001

Johnny Depp
*
*
*
*
*
*
*
*

Denzel Washington
*
4
8
10
10
*
=7
8

John wayne
2
1
2
4
2
2
2
6

Harrison Ford
4
*
*
5
1
1
1
3

Angelina Jolie
*
*
*
*
*
*
*
*

Tom Hanks
5
6
7
*
*
=5
6
2

George Clooney
*
*
*
*
*
*
*
*

Julia Roberts
*
*
*
*
*
8
4
1

Clint Eastwood
1
2
4
1
=4
4
5
7

Sandra Bullock
*
*
*
*
*
*
*
10

* Ora ana ing ndhuwur 10.

"=" Sadurunge nomer nuduhake dasi

TABEL 1, diterusake

STAR MOVIE FAVORITE

"Sapa bintang film favorit sampeyan?"

Tanggepan sing ora dibayar

Dhasar: Kabeh wong diwasa

2002
2003
2004
2005
2006
2007
2008
2009
2010

Johnny Depp
*
10
4
2
=7
3
8
2
1

Denzel Washington
7
9
6
*
1
1
1
3
2

John wayne
6
7
7
=3
3
6
=3
7
3

Harrison Ford
4
=5
5
=3
10
*
5
*
4

Angelina Jolie
*
*
*
*
*
*
=9
*
5

Tom Hanks
1
4
1
1
2
2
7
5
=6

George Clooney
*
*
10
8
9
*
*
6
=6

Julia Roberts
3
2
3
5
=5
4
6
10
=6

Clint Eastwood
8
8
8
6
1
*
2
1
9

Sandra Bullock
10
*
*
10
*
9
*
4
10

* Ora ana ing ndhuwur 10.

"=" Sadurunge nomer nuduhake dasi

TUTUP SING TOP 10 ING 2010

Meryl Streep (# 8) lan Morgan Freeman (# 9)

TABLE 2

STAR FILEM APA IKU # 1 ANTARA KELOMPOK Beda?

Group
Bintang Film Favorit

Men
Denzel Washington

Wadon
Johnny Depp

Republikan
Johnny Depp

Demokrat
Denzel Washington

Independent
Johnny Depp

Konservatif
John wayne

Moderate
Denzel Washington

Liberal
Johnny Depp

Gema Boomer (18-33)
Johnny Depp

Gen X (34-45)
Denzel Washington

Boomer Bayi (46-64)
Denzel Washington

Kadewasan (65+)
John wayne

East
Denzel Washington

Midwest
Denzel Washington

South
Denzel Washington

West
Johnny Depp

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.