Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Mesir Breaking News News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Pesawat kanthi 196 wong ing papan bakar kobong ing bandara Sharm El Sheikh Mesir

Pesawat karo 196 wong ing papan kasebut pecah ing bandara Sharm El Sheikh ing Mesir
Pesawat karo 196 wong ing papan kasebut nyemburung ing bandara Sharm El Sheikh ing Mesir
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Paket Boeing 737-800, kalebu anggaran Ukraina SkyUp Airlines, karo 196 wong ing kapal, nemoni sawetara masalah nalika mlebu ing resor Laut Merah Mesir sing populer Langkawi.

Staf pangopènan bandara kudu buru-buru mateni peralatan pendaratan pesawat sawetara menit sawise mlebu ing Mesir.

Nalika pesawat rampung taksi ing tarmac, peralatan pendaratan ing sisih kiwa dumadakan nyala-nyala. Geni murup udakara udakara menit sadurunge staf bandara mateni alat pemadam kebakaran.

Ora ana 196 wong sing ana ing kapal sing lara, ujare maskapai kasebut. Kebocoran bahan bakar dipercaya dadi sebab kebakaran.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov