Maskapai Bangladesh nggawe pendaratan darurat ing Bangkok

Bangkok - Maskapai penerbangan Bangladesh sing murah kepeksa nindakake pendaratan darurat ing Bangkok Selasa sawise salah sawijining penumpang tumindak kanthi ancaman, ujare laporan media.

Penerbangan GMG Airlines 042 saka Kuala Lumpur menyang Dhaka, nindakake pendaratan darurat ing Bandara Don Mueng Bangkok sakcepete jam 10 esuk, ujare panguwasa bandara.

Print Friendly, PDF & Email

Bangkok - Maskapai penerbangan Bangladesh sing murah kepeksa nindakake pendaratan darurat ing Bangkok Selasa sawise salah sawijining penumpang tumindak kanthi ancaman, ujare laporan media.

Penerbangan GMG Airlines 042 saka Kuala Lumpur menyang Dhaka, nindakake pendaratan darurat ing Bandara Don Mueng Bangkok sakcepete jam 10 esuk, ujare panguwasa bandara.

Penerbangan kasebut, dilaporake kepeksa nindakake pendaratan darurat ing Bangkok sawise penumpang Bangladesh ngancam pramugari, lapor TV Thai. Wong lanang kuwi ditahan kanggo ditakoni.

Panguwasa Thailand ora langsung kasedhiya kanggo njlentrehake apa sing kedadeyan ing pesawat kasebut.

Pilot pisanan njaluk ndharat darurat ing Bandara Suvarnabhumi, bandara internasional anyar ing Bangkok, nanging pejabat bandara njaluk supaya ndharat ing Don Mueng, saiki dadi bandara domestik.

jagad bumi.org

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

eTurboNews | TravelIndustry News