Airlines Airport Asosiasi Warta Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Kabar Breaking Malaysia News tanggung jawab Keslametan Teknologi Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur USA Breaking News Maneka Warta

FAA: Penerbangan Malaysia ora aman

FAA: Otoritas Penerbangan Sipil Malaysia ora memenuhi standar keamanan internasional
FAA: Otoritas Penerbangan Sipil Malaysia ora memenuhi standar keamanan internasional
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Departemen Perhubungan AS Manajemen Avatar Federal (FAA) wis ketemu sing Otoritas Penerbangan Sipil Malaysia (CAAM) ora ketemu Organisasi Penerbangan Sipil Internasional (ICAO) standar keamanan lan mulane wis nampa rating Kategori 2 adhedhasar penilaian maneh saka otoritas penerbangan sipil negara kasebut.

Rating Kategori Keselamatan Penerbangan Internasional (IASA) Kategori 2 tegese CAAM - badan sing padha karo FAA kanggo masalah keamanan penerbangan - kurang ing siji utawa luwih wilayah, kayata keahlian teknis, personel terlatih, nyimpen rekor, lan / utawa inspeksi tata cara.

Ing taun 2003, Malaysia diwenehi rating Kategori 1, tegese CAAM netepi standar ICAO kanggo pengawasan keamanan penerbangan. FAA nganakake penilaian ulang ing Malaysia ing program IASA ing wulan April 2019, lan ketemu karo CAAM ing Juli 2019 kanggo ngrembug babagan asil kasebut.

Proses iki minangka evaluasi CAAM lan dudu maskapai penerbangan individu sing beroperasi ing njero utawa njaba Malaysia. Kanthi peringkat Kategori 2, pelaku usaha Malaysia bisa nerusake layanan sing ana ing Amerika Serikat. Dheweke ora diidini nggawe layanan anyar menyang Amerika Serikat.

Minangka bagean saka program IASA, FAA netepake pejabat penerbangan sipil ing kabeh negara sing duwe maskapai penerbangan sing wis nglamar kanggo mabur menyang Amerika Serikat, saiki nindakake operasi menyang Amerika Serikat, utawa melu ngatur bareng kode karo maskapai mitra AS, lan nyedhiyakake informasi kasebut kanggo masarakat. Penilaian kasebut nemtokake manawa pejabat penerbangan sipil asing wis memenuhi standar keamanan ICAO, dudu peraturan FAA.

Rating Kategori 1 tegese otoritas penerbangan sipil negara tundhuk karo standar ICAO. Kanthi peringkat Kategori 1 IASA, maskapai penerbangan negara bisa nggawe layanan menyang Amerika Serikat lan nggawa kode operator AS. Kanggo njaga peringkat Kategori 1, sawijining negara kudu mematuhi standar keamanan ICAO, lembaga teknis Perserikatan Bangsa-Bangsa kanggo netepake standar internasional lan praktik sing disaranake kanggo operasi lan pangopènan pesawat. Informasi IASA dikirim ing situs web kita.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov