Warta Breaking Guam Breaking News Jepang Warta Breaking Travel Investments News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Persahabatan Guam lan Karatsu saya kuwat ing Jepang

Pilih basa sampeyan
Persahabatan Guam lan Karatsu saya kuwat ing Jepang
guamjapan
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Biro Pengunjung Guam (GVB) mbantu nguatake hubungan paseduluran karo kutha pesisir Jepang Karatsu wiwit 2-4 November 2019.

Dipimpin dening Ketua Komite Pemasaran GVB Jepang, Satoru Murata, delegasi Guam ketemu karo Walikota Tatsuro Walikota Karatsu lan pimpinan tinggi liyane kanggo ngrembug babagan cara ningkatake kekancan Guam lan Jepang, uga nggawe program pertukaran pemuda ing negara-negara berbahasa Inggris. Karatsu uga diundang kanggo rawuh ing Konferensi Lingkungan Pulau Pasifik sabanjure.

"Kita dihormati ketemu karo kanca-kanca ing Karatsu lan matur nuwun amarga dheweke nampi keramahan. Kita ngormati upaya kanggo mbiyantu omah-omah ing pulau lan upaya daur ulang, ”ujare Wakil Presiden GVB Bobby Alvarez. "Iki minangka jinis kekancan sing nuduhake kepiye cara kerja pariwisata kanggo nguatake ikatan 50 taun antarane Guam lan Jepang."

Karatsu wis dadi Kota Persahabatan resmi Guam wiwit 24 Juli 2013. Nanging, ana hubungan sing kuat ing antarane kaloro lokasi kasebut sadurunge jeneng resmi kasebut. Karatsu wis ngirim batu basalt menyang Guam kanggo dalan pulau kasebut. The Friendship City uga mbantu perawatan Guam kanggo sampah, kalebu daur ulang botol kaca lan ban kethokan. Sampah sing didaur ulang dimuat ing kapal kosong sing nggawa batuan basalt menyang Guam.

Pejabat Karatsu uga ngundang delegasi Guam kanggo nekani Festival Kunichi kutha, sing ditambahake menyang Daftar Warisan Budaya Intangible PBB Organisasi Pendidikan, Ilmiah lan Budaya PBB (UNESCO). Festival kasebut nampilake pawai saben dinane patbelas Hikiyama, yaiku float tradisional masif kanthi bentuk helm samurai, bream segara, lan naga sing digawe saka kayu, lacquer, lan bahan liyane. Acara kasebut narik sekitar 570,000 pengunjung.

Karatsu dununge ing pulau Kyushu ing Prefektur Saga Jepang lan pedunung ana 78,386 jiwa.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.