24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Industri Hospitality Hotel & Resor Investments News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta Warta Breaking Vietnam

Swiss-Belhotel International ngembang ing Vietnam kanthi hotel lan resort anyar

Swiss-Belhotel International ngembang ing Vietnam kanthi hotel lan resort anyar
Swiss-Belresort Tuyen Lam Dalat
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Swiss-Belhotel Internasional wis ngumumake rencana kanggo nggedhekake portofolio ing Vietnam kanthi serangkaian hotel, resor, lan omah anyar ing tujuan sing nyenengake ing saindenging negara.

Perusahaan perhotelan sing berbasis ing Hong Kong, sing bubar ngrayakake ulang taune sing kaping 32, saiki duwe koleksi 145 hotel lan resort sing bisa digunakake utawa ing jalur pipa ing 22 negara ing papat bawana. Iki kalebu telung properti ing Vietnam.

Swiss-Belresort Tuyen Lam minangka retret kelas atas sing elegan ing Highlands Tengah negara kasebut, ora adoh saka kutha Da Lat. Diubengi bukit bukit, hotel gaya Eropa iki nduweni 151 kamar, restoran Swiss Café lan teras outdoor, pitung kamar fungsional lan fasilitas santai sing akeh, kalebu lapangan golf 18 bolongan.

Klompok kasebut uga duwe rong properti sing dikonfirmasi ing pipa kasebut. Swiss-Belhotel Suites & Residences Ha Long Bay dijadwalake dibukak sadurunge pungkasan taun 2019, sing ngadhepi situs Warisan Donya UNESCO sing apik banget ing sisih wetan Vietnam. Properti anyar iki nduweni 298 kamar gaya apartemen kanggo nginep kanthi cekak lan dawa, ditambah fasilitas sing nyengsemake kalebu spa, pusat kebugaran, kolam renang, sawetara toko F & B, ruang bal lan ruang rapat.

Banjur ing taun 2022, Swiss-Belresort Bai Dai Phu Quoc bakal mbukak lawang ing pesisir murni Phu Quoc, "Pulau Mutiara" Vietnam sisih kidul. Resor langsung ing pantai berpasir, resor sing apik iki bakal ngemot 218 kamar lan vila, plus kolam renang ruangan, spa lan pilihan pilihan, kalebu restoran panganan laut lan klub pantai. Uga bakal nyedhiyakake papan kanggo acara lan pesta pernikahan.

Swiss-Belhotel International saiki ngrancang ekspansi portofolio Vietnam kanthi target ngluncurake paling ora 10 hotel lan resort ing telung nganti patang taun sabanjure. Tujuan sing dipertimbangkan kalebu kutha-kutha utama kayata Hanoi, Kota Ho Chi Minh, Haiphong lan Danang, lokasi ing pinggir pantai kaya Phu Quoc, Quy Nhon lan Van Phong, lan situs budaya kayata Sapa lan Hoi An.

Industri pariwisata Vietnam saya maju saya kuat; kedatangan internasional ing negara iki wis tikel kaping telu ing dasawarsa pungkasan, tekan 15.5 yuta ing taun 2018. Negara kasebut uga wis siyap kanggo entuk rekor taun lengkap ing taun iki. Iki nyebabake akeh pangembangan hotel; miturut STR, saiki ana 29,625 kamar hotel sing lagi dibangun ing saindenging negara - padha karo meh 30 persen pasokan kamar ing negara kasebut.

“Vietnam minangka salah sawijining tujuan wisata paling dinamis ing donya. Pemandangan alam sing apik ing negara kasebut lan budaya sing narik kawigaten, dikombinasikake karo ekonomi sing maju, modernisasi infrastruktur lan kabijakan pamrentah sing progresif, nyebabake kenaikan jumlah pengunjung domestik lan internasional kanthi cepet. Kanthi standar layanan internasional lan fasilitas kelas kapisan, Swiss-Belhotel International dipanggonke kanthi sampurna kanggo memenuhi permintaan sing akeh ing kabeh sektor pasar, "ujare Pak Edward Faull, Direktur Eksekutif Swiss-Belhotel International lan Wakil Presiden Operasi & Pembangunan - Vietnam

Pangembangan Swiss-Belhotel International ing Vietnam minangka bagean saka strategi pertumbuhan global sing luwih jembar. Ing pungkasan taun 2020, klompok kasebut ngarepake bakal nambah total portofolio dadi 250 properti sing udakara udakara 25,000 kamar kanthi 14 merek macem-macem, kalebu spektrum perhotelan saka ekonomi nganti kemewahan.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov