Warta Breaking Bolivia Breaking News Internasional Warta Breaking Travel angkara Editorial Warta Pamrentah News tanggung jawab Keslametan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Warta Breaking UK

Kantor Luar Negeri Inggris ngetokake peringatan lelungan kanggo Bolivia

Kantor Luar Negeri Inggris ngetokake peringatan lelungan kanggo Bolivia
Kantor Luar Negeri Inggris ngetokake peringatan lelungan kanggo Bolivia
ditulis dening Kepala Editor Tugas

The Kantor Luar Negeri UK nganyari saran lelungan ing Bolivia, sawise protes ganas pirang-pirang minggu, supaya ora ngelingake kabeh lelungan penting menyang kabeh negara, ujar manawa "kahanan politik lan keamanan durung mesthi ing Bolivia sawise mundur saka presiden Evo Morales tanggal 10 November… wiwit pemilihan sing dibantah ing wulan Oktober ”.

Saran kanggo warga Inggris sing saiki ana ing Bolivia, hubungi maskapai utawa perusahaan lelungan kasebut sadurunge budhal menyang bandara, kanggo konfirmasi manawa penerbangan bakal diwiwiti, sawise gangguan ing minggu kepungkur kanggo penerbangan lan akses menyang bandara, kalebu El Alto ing La Paz. Pelancong uga dijaluk "ngindhari akeh wong lan demonstrasi umum, aja nyoba nyebrang blokade, lan menehi perhatian banget marang perkembangan liwat media lokal lan saran lelungan iki".

Sawetara demonstrasi nyebabake kekerasan ing La Paz lan kutha-kutha utama liyane, lan FCO ngelingake yen "demonstrasi luwih lanjut bisa kedadeyan nalika durung suwe lan bisa uga kasar tanpa ana peringatan".

Bus antar kota diserang nyebabake FCO menehi saran supaya para plancong ngindhari dalan antar-kutha yen bisa. Pelancong uga kudu ngerti yen lelungan dalan lan nyebrang tapel wates tanah bakal luwih suwe tinimbang sing direncanakake, lan wates tanah tundhuk ditutup nalika ora dingerteni.

Pelancong sing wis ngrencanakake lelungan, lan sing wis ana ing negara kasebut, kudu mriksa tutup pembatalan ing kabijakan asuransi.

Saka 1,134,000 wong manca negara asing ing Bolivia ing 2017, 40,106 wong Inggris, miturut FCO. Perusahaan plancongan sing makarya ing wilayah kasebut menehi saran marang para pelancong ing negara kasebut lan kanthi plancongan sing direncanakake supaya bisa enggal-enggal bisa ngobrol babagan opsi alternatif.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov