Airlines Airport Asosiasi Warta Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Kuwait Breaking News Warta Industri Rapat News wong Pariwisata transportasi News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

ICAO: Timur Tengah minangka salah sawijining wilayah sing paling cepet tuwuh ing udara

ICAO: Timur Tengah minangka salah sawijining wilayah sing paling cepet tuwuh ing udara wiwit taun 2011
Sekretaris Jenderal ICAO Dr Fang Liu
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Ing Rapat Kelima Direktur Jenderal Penerbangan Sipil kanggo ICAO Wilayah Timur Tengah (DGCA-MID / 5) ing Kota Kuwait, Sekretaris Jenderal ICAO Dr. Fang Liu negesake manawa terus ningkatake implementasi standar keamanan, keamanan, lan keberlanjutan ICAO lan praktik sing disaranake (SARP), strategi, lan inisiatif liyane , mbukak kunci manfaat ekonomi lan pembangunan berkelanjutan sing luar biasa ing wilayah kasebut.

Ucapan utamane menehi saran babagan saranan ICAO kanggo mupangat penerbangan nalika nggayuh Agenda Pembangunan Berkelanjutan 2030 PBB. ICAO ningkatake kesadharan, kalebu ing level kepemimpinan Negara, babagan macem-macem cara konektivitas internasional sing digawe liwat penerbangan sipil langsung ndhukung 15 saka 17 Tujuan Pembangunan Berkelanjutan (SDG) ing Agenda 2030.

"Wilayah Timur Tengah ICAO wis dadi salah sawijining lalu lintas penumpang lan kargo sing paling cepet ing dunya wiwit taun 2011," ujare Dr Liu, nyathet manawa maskapai penerbangan regional nyathet tingkat pertumbuhan 4-5% kanggo lalu lintas penumpang lan barang lan kenaikan 10% tekane para turis kanthi udhara kedadeyan ing taun 2018. "Penerbangan saiki ndhukung luwih saka 2.4 yuta lapangan kerja lan nyumbang USD 130 milyar kanggo PDB ing PDB Wilayah MID. Saben Negara sampeyan duwe tanggung jawab utama kanggo mesthekake infrastruktur, sumber daya manungsa, pelatihan, lan kapasitas liyane sing cukup kanggo nyiyapake lan ngatur pangembangan lalu lintas ramalan. ”

Iki kalebu manawa rencana perencanaan penerbangan lokal lan nasional selaras karo SARP lan disusun adhedhasar target lan kerangka kerja sing digawe ing Rencana Global kanggo Keselamatan Penerbangan (GASP) ICAO, Kapasitas lan Efisiensi Navigasi Udara (GANP), lan Keamanan Penerbangan (GASeP ).

Wilayah Timur Tengah ICAO dadi salah sawijining trafik penumpang lan kargo sing berkembang paling cepet ing saindenging jagad wiwit taun 2011… Aku menehi pujian marang MID babagan kinerja keamanan penerbangan sing dicapai, sanajan angka lalu lintas terus mundhak…

Ing titik iki, Sekretaris Jenderal mriksa sawetara wilayah ing negara-negara Timur Tengah sing wis sukses, utamane nyoroti keamanan. "Aku muji MID babagan kinerja keamanan penerbangan sing wis dicapai, sanajan angka lalu lintas terus saya mundhak. Tingkat Kecelakaan MID 2.3 kacilakan saben yuta keberangkatan luwih apik tinimbang Global Rate lan implementasi SARP sing efektif regional mundhak saka 70.5 dadi 75.23 persen - paningkatan sing signifikan dibandhingake karo wilayah liyane. ”

Prestasi kasebut digambarake dening audit pengawasan keamanan ICAO, sing ora nuduhake masalah keamanan sing signifikan ing wilayah kasebut, lan minangka asil saka prioritas prioritas keamanan Amerika Serikat kasebut. "Aku memuji semangat kerja sama lan ngormati prioritas keamanan sing dituduhake kanthi cepet ngatasi sawetara tantangan operasional manajemen lalu lintas udara (ATM) liwat Tim Koordinasi Kontingensi (CCT) MID lan Rencana Kontingensi ATM," ujare Dr. Liu.

Dheweke nambahake manawa tingkat kerjasama sing apik ing antarane Negara-negara ing wilayah kasebut wis nyedhiyakake dheweke kanthi apik babagan ngetrapake asil saka Majelis 40 Anggota ICAO (A40) ICAO, narik perhatian Direktur Jenderal kanggo resolusi ing wilayah kasebut ora mung keamanan. , sing kalebu setelan kacilakan nol ing target 2030, nanging uga keamanan, kelestarian lingkungan, pembangunan ekonomi, lan GANP. Kunci kanggo nindakake iki bakal terus kerjasama lan pembangunan kapasitas liwat inisiatif No Country Left Behind (NCLB) saka ICAO.

"Pancen nyengkuyung manawa sampeyan wis nyathet babagan kerja sama karo Negara Bagian karo Kantor Wilayah MID ICAO ing No Country Left Behind, supaya pertumbuhan signifikan sing sampeyan alami didhukung karo kegiatan pitulung sing efektif," ujare Dr. Liu . "Ing babagan iki, aku pengin ngucapake selamat marang MID States lan Direktur Regional MID ICAO, Mr. Mohammed Rahma, lan timnya, babagan pangembangan lan implementasi Strategi NCLB Wilayah MID. Aku uga kudu negesake apresiasi jero ICAO kanggo kontribusi finansial sing ditampa saka MID States sing duwe peran penting kanggo mbantu ningkatake kepatuhan regional. "

Amarga minangka kunci strategis kanggo pangembangan penerbangan ing wilayah kasebut, produksi versi strategi MID NCLB sing dianyari disarujuki dening Negara-negara sing melu DGCA-MID / 5.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov