Breaking News Internasional Warta Breaking Travel News Kepulauan Cayman Industri Hospitality Hotel & Resor News Resorts Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Pariwisata Cayman Islands: tonggak sejarah 7000 kamar

Pariwisata Cayman Islands: tonggak sejarah 7,000 kamar
Pariwisata Cayman Islands: tonggak sejarah 7,000 kamar
ditulis dening Kepala Editor Tugas

The Kepulauan Cayman Industri pariwisata bubar entuk tonggak sejarah utama ing sektor akomodasi kanthi tuwuh luwih saka 7,000 kamar sing duwe lisensi lan kasedhiya kanggo pengunjung. Iki kalebu luwih saka 1,000 kamar anyar sing ditambahake sajrone telung taun kepungkur, kanthi kategori kondhisi lan villa nyumbang 73% saka kenaikan iki.

Saiki ana 7,027 kamar sing kasedhiya ing saindenging negara telung pulau kasebut - Grand Cayman duwe 6,646 kamar, banjur 220 ing Cayman Brac lan 161 ing Little Cayman - kategori kondo lan villa nuduhake mayoritas bagéyan jinis akomodasi saiki sing kasedhiya karo 4,310 kamar mungsuh 2,717 kamar ing kategori hotel.

"Kita wis weruh minat terus saka komunitas kanggo nganut kesempatan wirausaha ing pariwisata kanthi homesharing, sing nyumbang 32.2% saka total kamar sing saiki kasedhiya," ujare Wakil Perdana Menteri lan Menteri Pariwisata, Kehormatan Moses Kirkconnell. "Liwat komitmen Menteri lan Departemen Pariwisata kanggo nggampangake pelatihan tahunan lan forum pendhidhikan sing dipimpin mitra internasional kayata Airbnb, uga rapat kanthi rutin karo para pangembang potensial kanggo menehi solusi bisnis, kita seneng banget saiki nawakake kamar paling gedhe lan paling macem-macem nomer stok kasedhiya kanggo pengunjung. ” Total, ing tanggal 31 Oktober 2019, saiki ana 799 properti sing dilisensi sing makili amben 9,958.

Strategi penerbangan sing terus dipimpin dening Kementerian lan Departemen bakal terus nyedhiyakake para wisatawan menyang akses sing luwih gedhe liwat pusat kunci anyar ing Amerika Utara lan liya-liyane karo maskapai sing disenengi. Ngramut lan nambah akses udhara dadi prioritas utama kanggo mesthekake sektor akomodasi bakal terus entuk bathi saka pariwisata, pilar utama ekonomi.

Ngarep, Menteri Pariwisata Honour nuduhake: "Nalika Kapuloan Cayman ngupayakake apa sing diantisipasi dadi musim salju liyane sing aktif ing saindenging jagad, kita ngajak mitra pariwisata - apa sing anyar ing industri utawa wis suwe - tetep nyedhiyakake anget sing misuwur ing jagad iki liwat keramahan Caymankind lan pengalaman budaya sing akeh. Upaya sing ditindakake saiki bakal ngamanake kanca-kanca Cayman sajrone urip lan ngidini wong liya bisa nuduhake inti "Ngalamun ing Cayman". Matur suwun kabeh mitra pariwisata nalika terus kerja sama kanggo nggayuh prestasi sing wis ditemtokake. ”

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov