Breaking News Indonesia Breaking News Internasional Warta Breaking Travel News Keslametan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Ora ana ancaman tsunami ing Hawaii sawise gempa bumi Laut Molucca

Pilih basa sampeyan
Ora ana ancaman tsunami ing Hawaii sawise gempa bumi Laut Molucca
Ora ana ancaman tsunami ing Hawaii sawise gempa bumi Laut Molucca
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Gempa skala 7.1 skala besar nyerang Laut Molucca Lor (Indonesia), Kamis, 14 November 2019. Ora ana peringatan tsunami Hawaii ditanggepi sawise gempa bumi.

Laporan Pambuka:

Gedhene 7.1

Tanggal-Tanggal • 14 Nov 2019 16:17:42 UTC

• 15 Nov 2019 01:17:42 cedhak pusat gempa

Lokasi 1.589N 126.416E

Jerone 45 km

Jarak • 139.3 km (86.3 mi) NW saka Ternate, Indonesia
• 158.2 km (98.1 mi) NW saka Sofifi, Indonesia
• 170.3 km (105.6 mi) E saka Tondano, Indonesia
• 174.8 km (108.4 mi) E ing Manado, Indonesia
• 177.9 km (110.3 mi) sisih W saka Tobelo, Indonesia

Kahanan sing durung mesthi Horisontal: 6.1 km; Vertikal 4.9 km

Parameter Nph = 170; Dmin = 138.9 km; Rms = 0.97 detik; Gp = 20 °

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov