24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Warta Belize Breaking Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Cruising Industri Hospitality Warta Mewah News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Kapal pesiar paling gedhe kaping 7 ing donya nggawe pelayaran emas menyang Belize

Kapal pesiar paling gedhe kaping 7 ing donya nggawe pelayaran emas menyang Belize
MSC Meraviglia ndamel pelayaran emas menyang Belize
ditulis dening Kepala Editor Tugas

MSC Meraviglia, kapal pesiar kaping 7 paling gedhe ing saindenging jagad, nggawe plancongan emas menyang Belize dina iki nggawa meh 4,500 tamu ing kapal.

MSC Meraviglia, diduweni lan dioperasikake dening MSC Cruises lan mlebu layanan ing wulan Juni 2017. Kapal iki minangka kapal kaping 7 paling gedhe ing donya. Iki dibangun ing galangan kapal Chantiers de l'Atlantique ing St. Nazaire, Prancis dening STX Prancis. MSC Meraviglia minangka kapal pesiar pertama MSC Cruise ing kelas kapal inovatif Meraviglia generasi anyar, sing dirancang supaya bisa ngubungi plabuhan pelayaran internasional internasional.

Kapal kasebut wiwitane dioperasikake ing Mediterania sisih kulon lan uga wis lelayaran ing Eropa Lor nalika musim panas 2019. Ing Oktober 2019, MSC Meraviglia milih maneh menyang Amerika Serikat. Dirancang kanggo mlayu ing kabeh musim lan iklim, MSC Meraviglia sing sugeh miwiti lelungan Amerika Utara kanthi telung pelayaran saka New York City (NYC), kalebu loro rute menyang New England lan Kanada lan siji reposisi menyang homeport anyar ing Miami. Wiwit tanggal 10 November 2019 nganti 5 April 2020, MSC Meraviglia bakal lelayaran kanthi rong jalur itinerari Karibia kulon 7 bengi, kalebu halte ing Belize.

Kanthi jeneng sing nggumunake, desain MSC Meraviglia diilhami dening keajaiban jagad. Promenade gaya Mediterania ing kapal kasebut nyakup macem-macem toko lan restoran - kalebu kemitraan karo loro koki Spanyol sing ana lintang karo Ramon Freixa kanggo HOLA! Tapas - lan nduwe langit LED paling dawa ing segara, nampilake pemandangan unik awan lan wengi. Aktivitas ing papan kalebu taman aqua sing bertema musim salju; kreteg Himalaya; bioskop XD; lan sawetara klub bocah. Ing industri kaping pisanan, hiburan ing papan MSC Meraviglia kalebu kemitraan karo pimpinan dunia ing hiburan langsung Cirque du Soleil, nggawe loro unik Cirque du Soleil ing Laut nuduhake VIAGGIO lan SONOR khusus kanggo MSC Meraviglia.

Wiwit wiwitan taun 2003 kanthi telpon port 315 lan kunjungan 575,196, industri kapal pesiar Belize wis tuwuh kanthi cepet sajrone dasawarsa pungkasan lan siap kanggo tuwuh luwih akeh. 2018 minangka taun rekor kanggo para turis sing teka ing Belize kanthi industri pelayaran mung ndhaptar 1,208,137 yuta pengunjung liwat 392 panggilan port.

Saiki pitung jalur pelayaran utama nelpon port ing Belize. Penambahan MSC Meraviglia ora mung diarepake bisa ningkatake jumlah kunjungan kapal pesiar, nanging uga minangka pratandha manawa Belize saiki dadi tujuan pariwisata sing populer ing wilayah kasebut.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov