Airlines Airport Ngilangi Berita Fiji Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News Pariwisata transportasi News Wire Plancongan Maneka Warta

Fiji Airways ngirim pesawat pertama saka rong Airbus A350 XWB

Pilih basa sampeyan
Fiji Airways ngirim pesawat pertama saka rong Airbus A350 XWB
Fiji Airways ngirim pesawat pertama saka rong Airbus A350 XWB
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Fiji Airways wis dadi maskapai pertama saka wilayah Pasifik Selatan sing ngirim pesawat A350 XWB, pesawat modern paling anyar ing saindenging jagad. A350-900 sing dikirim sawise upacara ing Toulouse, minangka sing pertama saka rong A350 XWB sing bakal gabung karo armada Fiji Airways. Kaloro pesawat kasebut disewakake saka DAE Capital sing berbasis ing Dubai. Pesawat kasebut minangka sing pertama dituku langsung dening DAE Capital saka Airbus.

Ngirim efisiensi bahan bakar tingkat anyar, Fiji Airways bakal ngoperasikake A350 XWB ing rute Nadi-Los Angeles lan Nadi-Sydney. Iki bakal luwih ningkatake posisi maskapai kasebut minangka maskapai utama ing wilayah Pasifik Selatan, uga menehi kontribusi kanggo pertumbuhan sektor pariwisata Fiji lan ekonomi sing luwih gedhe.

Dikonfigurasi ing tata letak rong kelas kanthi 334 kursi kalebu 33 bisnis flat flat lan 301 kelas kelas ekonomi, 39 sing ditunjuk minangka kursi BULA SPACE kanthi ruang tambahan, penumpang bakal nikmati ruang lan kenyamanan tingkat anyar uga ing dhuwur pesawat Thales definisi sistem hiburan.

Fiji Airways saiki ngoperasikake armada enem A330 Family lan bakal entuk manfaat saka rating tipe umum karo A350 XWB sing ngidini pilot lan kru bisa makarya ing rong jinis pesawat kasebut.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov