24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
News

Hotel New Waldorf Astoria dibukak ing London Syon Park

0a2_95
0a2_95
ditulis dening editor

Spring pungkasane teka ing London lan teka hotel mewah paling anyar ing ibukutha, London Syon Park, A Waldorf Astoria Hotel ing London Kulon.

Print Friendly, PDF & Email

Spring pungkasane teka ing London lan teka hotel mewah paling anyar ing ibukutha, London Syon Park, A Waldorf Astoria Hotel ing London Kulon. Dina iki, hotel kasebut dibukak dening Chris Nassetta, (Presiden lan CEO saka Hilton Worldwide), Simon Vincent, (Presiden Area, Eropa), Andreas Panayiotou, (pemilik lan CEO hotel, Grup Kemampuan) lan Patrick Fitzgibbon, (Wakil Presiden Senior , Pembangunan Eropa, Timur Tengah lan Afrika).

London Syon Park minangka properti anyar kanthi gaya anyar kanthi 137 kamar tamu, nggabungake pengalaman hotel mewah modern lan warisan properti Kelas I sing didaftar ing Syon House, papan dununge. Dumunung ing 200 hektar taman sing apik (duweke Kadipaten Northumberland suwene 400 taun lan nganti saiki) mung pitung mil saka Hyde Park Corner lan pitung mil saka Heathrow Terminal 5, London Syon Park nyedhiyakake mundur negara sing tenang ing pinggiran kutha London.

London Syon Park, Hotel Waldorf Astoria bakal gabung karo luwih saka 20 tujuan tengara ing jagad iki, masing-masing duwe crita lan identitas dhewe-dhewe lan masing-masing inspirasi saka level layanan sing nemtokake Waldorf-Astoria New York sing legendaris. Tambahan sabanjure bakal katon ing Berlin pungkasan taun iki lan Yerusalem ing 2012.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.