24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Warta Breaking Travel budaya India Breaking News News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Nggawa India sing didhelikake dadi pusat perhatian pariwisata

Nggawa India sing didhelikake dadi pusat perhatian pariwisata
India seni lan seni
ditulis dening Anil Mathur - eTN India

India duwe warisan budaya, seni, musik, lan atraksi liyane sing apik kanggo narik kawigaten lan para turis saka saindenging jagad.

Ing negara kasebut, ana macem-macem produk lan fitur sing khas kanggo bagean lan wilayah ing saindenging negara.

Asring, sawetara wilayah lan seni luwih akeh kawigaten tinimbang liyane. Wong-wong kaya SK Misra kudu ngupayakake nindakake tugas sing pinuji nanging tantangan kanggo nggawa papan-papan sing ora pati ngerti, kanggo ngrampungake seni lan seni.

Azamgarh, distrik cilik sing turu ing Uttar Pradesh, minangka salah sawijining wilayah. Bakal entuk pajanan ing Delhi wiwit tanggal 4 nganti 11 Desember nalika 3 kabupaten saka Azamgarh bakal menehi seniman teka ing ibukutha, sing disenengi para warga lan turis sing ora bisa lelungan menyang Azamgarh.

Seniman lan musisi Nizamabad, Mubarakpur, lan Harihapur bakal teka ing Delhi lan nampilake produk lan bakat para seniman.

Sawetara kerajinan umur 300 utawa 400 taun kudu dikembangake lan dipromosekake utawa bisa mati, ujare Misra.

Dheweke duwe karir sing misuwur ing pamrentahan nanging mesthi melu budaya lan pariwisata. Dheweke dadi kepala penerbangan sipil, menteri pariwisata, lan dadi pembantu perdana menteri. Misra karo ITDC lan nggawe Pariwisata Haryana dadi jeneng populer. Sawise mandhegani kapercayan budaya, dheweke ngluncurake promosi budaya pedesaan. Festival Azamgarh ing Delhi minangka bagean saka upaya kasebut.

 

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Anil Mathur - eTN India