24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Antigua & Barbuda Breaking News Asosiasi Warta Warta Breaking Bahama Warta Breaking Barbados Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Breaking Grenada Warta Breaking Hawaii Warta Breaking Jamaika Warta Mewah News Warta Breaking Saint Lucia Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur USA Breaking News Maneka Warta

Sandal Resor Hawaii? Liburan Karibia ing Hawaii?

Hawaii utawa Karibia? Faktor Sandal!
ebook karibia hawaii
ditulis dening Juergen T Steinmetz

The Kapuloan Hawaii lan sing Caribbean mitra dipisahake ewonan mil lan uga beda budaya sing beda. Nalika Hawaii minangka bagean saka Amerika Serikat, umume pulau Karibia dianggep minangka tujuan internasional. Pengunjung kudu paspor sing dianyari kanggo lelungan menyang kana.

Kanggo umume para turis Amerika, Karibia, tegese wektu lelungan cekak lan zona wektu sing padha, nalika mabur menyang Hawaii biasane luwih dawa maneh lan prabédan wektu 6 jam antara New York lan Honolulu mbutuhake pangaturan jet lag.

Ing Karibia, ana rasa budaya sing beda-beda. Kaping pisanan, kudu dipikirake pengaruhe sing gedhe banget sing diduweni wong pisanan ing pulau kasebut. Warga Afrika sing digawa menyang wilayah kasebut liwat perdagangan budak uga nyumbang kanggo musik, panganan, lan basa ing pulo kasebut. Banjur, pikirake negara-negara Eropa sing njajah pulau-pulau kasebut, lan sampeyan bakal bisa ngerteni kenapa saben pulau duwe macem-macem jinis. Kabeh bisa ditemokake kanthi macem-macem panganan, musik, basa, lan budaya sing beda-beda beda-beda gumantung saka saben pulau.

Nanging, musik Reggae ora mung eksklusif kanggo Jamaika. Hawaii uga seneng Reggae Hawaii - nanging mung ana siji Bob Marley.

Mangkene faktor Sandal sing ndadekake Karibia lan Hawaii beda banget. Ing Hawaii, sampeyan ora bakal nemokake utawa sawetara pilihan resort sing kalebu kabeh; Nanging, luwih gampang kanggo mandhiri, kanthi rantai toko Amerika wis kasedhiya, nanging gumantung karo restoran bisa larang.

Pulo Karibia biasane narik kawigaten para wong sing golek pengalaman adhedhasar pantai sing mewah lan mewah. Iki minangka pilihan sing apik kanggo wong sing pengin nyopot plancongan nalika plancongan.

Ing Karibia, getaran santai bisa ditemokake. Mesthi wae, sampeyan bisa nggolek wisata sing nyenengake, kaya sing bisa ditindakake ing Hawaii, lan ana akeh sejarah ing saben pulau kanthi arsitektur, pangkalan militer, papan ibadah, lan landmark liyane. Ngandika, wektu pulau pancen ana ing kana. Karibia minangka papan sing bisa sampeyan lakoni maneh, nikmati siji utawa loro sing adhem, lan santai banget tanpa rumangsa yen sampeyan kelangan sesuatu.

Sandal Resor wis nemtokake standar kanggo preinan impen menyang Karibia. Iku tegese ngeculake kabeh lan santai ing lingkungan sing aman lan nyenengake. Iki tegese nglangi ing sawetara pesisir paling apik, mangan panganan sing apik banget, duwe koktail lan pesta yen sampeyan pengin, utawa nempuh bali ing villa mewah utawa kamar hotel.

Ana 15 Resor Sandal Klebu Mewah sing dununge ing saindenging Karibia kalebu Jamaika, Bahama, Grenada, Barbados, Antigua, lan Saint Lucia. Saben nawakake setelan pantai sing apik, akomodasi mewah, lan macem-macem fitur sing nggawe Sandal Mewah® pengalaman Sandal Resorts minangka standar plancongan pantai romantis sing misuwur amarga wis dipilih dadi Brand Hotel Utama ing Karibia ing World Travel Awards sajrone 18 taun berturut-turut.

pesisir minangka klompok resor sing kalebu kabeh sing dioperasikake dening Sandals.

Resor Pantai pertama sing dibukak ing taun 1997 lan minangka merek sing lahir saka panjaluk sing terus-terusan saka pasangan sing seneng Sandals Resorts lan pengin pengalaman sing padha kanggo dituduhake karo kulawargane.

Saiki merek sing paling disenengi ing pasar plancongan kulawarga sing padhet, sawise dipilih dadi Resor All-In Family Family Paling Terkenal ing Dunia suwene wis 14 taun berturut-turut, Pantai Resor wis nggawe resort mewah sing kalebu kulawarga ing Karibia. , nawakake pengalaman plancongan sing ora iso lali kanggo tamu kanthi kabeh umur

Resor Pantai Grand Nanas

Diluncurake ing taun 2008, merek Grand Pineapple Beach Resort nawakake tamu sing ngundang supaya seneng nikmati pesisir paling apik ing Karibia.

Grand Pineapple Beach Negril nyedhiyakake pengalaman resor kabeh kalebu lokasi sing apik ing pantai lan regane apik kanggo tamu sing paling apik sing ditawakake wilayah Karibia - sambutan sing apik, layanan sing ramah, lan kesenengane sing wiyar lan apik banget pantai putih – pasir.

Fowl Cay Resort

Dumunung ing rantai Exumas ing Bahama, Fowl Cay Resort nawakake enem vila pribadi siji, loro lan telung kamar dilengkapi perabotan sing santai kanthi santai kanggo nglengkapi lingkungan sing apik banget.

Ing Fowl Cay, kabeh kalebu rega Rega sampeyan, banjur sawetara. Saka panganan lan omben-omben menyang kreta golf sing khusus, kapal pesiar pantai, lan uga boat motor kanggo mancing utawa njelajah pesisir lan pariwara ing tangga teparo. Kabeh vila uga dilengkapi pawon, peralatan elektronik modern, fasilitas Molton Brown, lan kabeh rincian omah pesisir sing nyata

Desa Jamaican Sampeyan

Villa Sandal & Pantai Pribadi minangka koleksi patang omah ngarep pantai sing apik banget sing duwe esensial urip wong Jamaika.

Dumunung ing saindenging pulau, omah-omah kasebut nduweni kepribadian dhewe wiwit saka kaendahan Rio Chico sing jembaré 14 hektar, nganti pesona Sundown sing gampang banget, lan wiwit saka kemewahan ing Villa Plantana, nganti tentrem saka Jeruk Nipis, ana sawetara wong ing koleksi omah pribadi sing apik banget ing Jamaika.

Ana pilihan kanggo para pelancong AS nalika milih Hawaii utawa Karibia minangka tujuan plancongan. Loro-lorone tujuan duwe pantai sing apik, nanging yen ana pengalaman sing aman, mewah, lan larang, Sandal lan Karibia isih dadi siji-sijine pilihan alami.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.